Dat afară de Steaua, Cornel Râpă şi-a găsit echipă în Polonia. A semnat cu Pogon Szczecin

Cornel Râpă, în vârstă de 26 de ani, liber de contract după plecarea de la Steaua, a semnat un contract pe un an cu Pogon Szczecin, locul 11 din prima ligă a Poloniei.

12 sept. 2016, 16:40
Dat afară de Steaua, Cornel Râpă şi-a găsit echipă în Polonia. A semnat cu Pogon Szczecin

Astfel, fundaşul dreapta a devenit jucătorul echipei din Polonia până pe 30 iunie 2017. Râpă a fost prezentat oficial, iar conducerea clubului spune că este un transfer reuşit.

Cornel Râpă, unul dintre cei mai titraţi jucători pe care Steaua îi avea în lot, s-a despărţit în această vară de echipa lui Laurenţiu Reghecampf. Oficialii Stelei au considerat că Râpă nu mai reprezenta o variantă utilă pentru echipă şi au ales să-l lase să plece, cu riscul ca postul de fundaş dreapta să rămână descoperit.

După o perioadă de aşteptare, Râpă şi-a găsit echipă în Polonia. Fundaşul de 26 de ani a susţinut testele medicale şi a semnat pe un an cu Pogon Szczecin, locul 11 în Polonia. În cazul în care va lăsa o impresie bună, contractul va fi prelungit.

Acest transfer face parte din ideea noastră de a construi o echipă. Este un jucător tânăr şi foarte experimentat. El are un meci la echipa naţională a României. Dorim să crească în mod semnificativ nivelul de concurenţă în echipă”, a declarat directorul sportiv Maciej Stolarczyk.