David Bisbal s-a căsătorit în secret. Imaginea de la nuntă care a „rupt” inimile fanelor artistului FOTO

Cântărețul spaniol David Bisbal s-a decis să se așeze la casa lui, spre disperarea fanelor acestuia! Artistul a organizat nunta departe de ochii curioșilor și și-a luat mai apoi prin surprindere prietenii virtuali de pe rețelele de socializare, locul unde acesta a făcut marele anunț. David, în vârstă de 39 de ani, s-a căsătorit cu partenera lui, Rossana Zanetti, în vârstă de 30 de ani.

05 iul. 2018, 07:29
David Bisbal s-a căsătorit în secret. Imaginea de la nuntă care a „rupt” inimile fanelor artistului FOTO

David Bisbal, artistul spaniol care a făcut furori cu melodia Buleria, și a cucerit rapid inimile admiratoarelor lui, s-a căsătorit în secret, scrie click.ro. Artistul a făcut anunțul pe rețelele de socializare, iar proaspăta lui soție este Rossana Zanetti, o actriță din Venezuela, care joacă în diverse telenovele.

Citeşte şi Tragedia care face înconjurul lumii. S-a sinucis la doar 23 de ani, anunţul trist a fost făcut marţi seară pe Facebook

Fanii celor doi au rămas uimiți, fiind luați prin surprindere de marele anunț, la care nu se așteptau. „Nici în vise nu-mi imaginam o nuntă perfectă: romantică, emoționantă, discretă și petrecută în cea mai mare intimitate. Suntem foarte fericiți și emoționați și dorim să împărțim cu voi starea noastră”, a dezvăluit David Bisbal pe pagina personală de Instagram.