David, fiul Andrei şi al lui Cătălin Măruţă, este GELOS pe VIITOAREA SURIOARĂ

Andra şi Cătălin Măruţă trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieţii lor. Ca toate lucrurile să meargă perfect, dar şi ca primul lor copil, David să nu fie gelos pe viitoarea surioară, ambii părinţi încearcă să îl responsabilizeze pe cel mic.

RomaniaTV.net
20 apr. 2015, 13:40
David, fiul Andrei şi al lui Cătălin Măruţă, este GELOS pe VIITOAREA SURIOARĂ

Într-un interviu recent acordat revistei OK!, Andra a mărturisit că fiul ei, David, încă nu este foarte împăcat cu ideea că urmează să împartă atenţia şi dragostea părinţilor cu viitoarea lui surioară, deşi se chinuie să îl schimbe de ceva timp. De asemenea, tot în acelaşi interviu, cântăreaţa a mai spus că odată cu timpul, fiul ei, David, este tot mai mândru de aceasta, fapt care irită spiritul celor din jur.

Andra, dezvăluiri despre sarcină: Se schimbă multe de la o săptămână la alta

„Lucrăm, îl pregătim. El îmi pupă burtica în fiecare dimineaţă, mai vorbeşte cu cea mică şi-i spune că abia aşteaptă să vină în vizită. Eu îi povestesc: „Mami, Eva nu vine în vizită. Vine de tot, dar noi fără tine nu ne descurcăm. Ne bazăm pe tine. Altfel nici n-am mai face”.

„Îl responsabilizez, vedem cum o să fie când venim acasă cu cea mică. David era gelos. L-am prins o dată în parc când se dădea mare cu mine, că eu cânt melodia cu meteo. Şi acum au fost cu grădiniţa la Grădina Botanică şi era în autobuz melodia Avioane de hârtie şi-mi povestea educatoarea că i s-a schimbat faţa şi le spunea tuturor că asta e mama”, a declarat Andra, potrivit SpyNews.

Citeşte şi Andra îşi etalează cu mândrie burtica de gravidă, la şase luni de sarcină. Imaginea de zeci de mii de LIKE-uri