De 1 iunie, liber la teatru pentru copii

Publicul beneficiază de intrare gratuită vineri, 1 iunie, la spectacolul "Puiul de lebădă" în regia Monicăi Baldea, de la Teatrul pentru Copii şi Tineret "Gong", potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES.

25 mai 2018, 07:32
De 1 iunie, liber la teatru pentru copii

Spectacolul este programat să înceapă la ora 18,00.

„‘Puiul de lebădă’ este o adaptare după ‘Răţuşca cea urâtă’ a lui Hans Christian Andersen. Spectacolul de la Sibiu are drept erou un boboc de lebădă, clocit de o raţă. Câte umilinţe a putut să îndure micuţul, din partea tuturor, doar pentru simplul fapt că nu era asemenea celorlalte! Toţi îl dispreţuiau şi se purtau urât, spunându-i cuvinte grele şi rănind-o chiar şi pe mama raţă, care îl iubea la fel de mult ca pe ceilalţi puişori ai săi. Magia acestei poveşti despre speranţă şi acceptare este reconstituită de actriţele Monica Baldea, Raluca Răduca şi Raluca Pavel. Construit cu păpuşi şi obiecte animate, spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani”, se arată în comunicat.

Programarea la spectacol se face pe baza principiului primul venit, primul servit, în limita locurilor disponibile, prin e-mail la [email protected] sau la sediul teatrului (miercuri – vineri 11,00 – 18,00, sâmbăta 10,00 – 18,00, duminica 10,00 – 14,00).