De câte ori te vei îndrăgosti pe parcursul vieţii, în funcţie de zodia ta

O persoană obişnuită se îndrăgosteşte de patru ori pe parcursul vieţii sale, ştiai asta?

04 iul. 2018, 07:26
De câte ori te vei îndrăgosti pe parcursul vieţii, în funcţie de zodia ta

BERBEC

Când te implici într-o relaţie, investeşti totul în ea.

Nu eşti genul de persoană care se întâlneşte cu cineva doar pentru a face sex. Relaţia pentru tine înseamnă să găseşti acea persoană cu care te vezi pentru tot restul vieţii tale. Când te îndrăgosteşti, e un fel de dragoste pentru totdeauna. Eşti o romantică incurabilă care nu poate nu visează la ziua nunţii, dar care visează să se trezească în fiecare dimineaţă lângă alesul inimii sale. Cel mai probabil te vei îndrăgosti doar o singură dată pe parcursul vieţii, pentru că de regulă nu te grăbeşti în dragoste şi când eşti pregătită, atunci eşti încrezătoare că el e alesul.

Citeşte şi HOROSCOP. Cele mai puternice 4 semne zodiacale şi puterile lor secrete. De ce Berbecii au atâta energie

TAUR

Eşti o romantică incurabilă, ceea ce înseamnă că probabil simţi că te îndrăgosteşti de cineva nou în fiecare zi.

Îţi place să iubeşti. Acestea fiind spuse, cunoşti diferenţa dintre o iubire temporară şi una profund intensă care îţi umple inima. În tinereţe probabil ai simţit deja intensitatea asta şi ştii ce înseamnă să ai inima zdrobită. Te vei îndrăgosti de două ori în timpul vieţii tale, o dată când eşti tânără şi naivă, şi din nou când eşti pregătită să îţi deschizi iar inima.

GEMENI

Când vine vorba de iubire, eşti ca un copil într-un magazin de bomboane.

Eşti prea entuziasmată şi crezi că poţi avea totul şi o să încerci să ai totul, înainte să îţi dai seama că dragostea a dispărut. Tu ai o inimă mare, dar stai prost la capitolul raţionament. În aproape toate situaţiile, poţi fi pretenţioasă şi inconsistentă cu alegerile pe care le faci, iar cele din iubire nu fac o excepţie. Eşti mult mai bună în a începe lucrurile decât de a le termina. Doar pentru că spui că iubeşti pe cineva, nu înseamnă neapărat că te vezi cu acea persoană pentru totdeauna. De aceea, cel mai probabil te vei îndrăgosti de patru ori în timpul vieţii tale. Când spui pentru totdeauna, înseamnă de obicei până te plictiseşti.

RAC

Ai visat mereu la ziua în care îţi vei întâlni marea iubire şi e posibil să te îndrăgosteşti atunci când eşti visătoare.

De cele mai multe ori pui prea multă presiune asupra relaţiilor tale atunci când sunt la început. Dar, iubirea ar trebui să te facă să te simţi relaxată şi acasă. Trebuie să îl scuteşti pe iubitul tău de aceste presiuni şi trebuie, de asemenea, să ai încredere în tine. Te vei îndrăgosti de doup ori în timpul vieţii tale, dar după ce se termină prima relaţie, e important să nu te învinovăţeşti. Meriţi o iubire adevărată şi o vei găsi din nou, dar numai după ce vei învăţa să te iubeşti şi să crezi că meriţi o iubire adevărată.

LEU

Ca Leu, ştii că să fii tânăr înseamnă să te distrezi şi să îţi faci amintiri.

Chiar dacă nu vrei să te căsătoreşti şi să ai copii de tânără, tu crezi în iubirea timpurie. Vei dori să întâlneşti cât mai mulţi oameni şi să încerci lucruri noi cu aceştia. Te vei îndrăgosti de două ori în viaţă, şi în timp ce prima relaţia nu va dura atât cât ai sperat, în cea de-a doua vei fi mai matură şi vei ştii cu adevărat ce cauţi la un partener. Asta înseamnă că relaţia ta va fi mult mai puternică şi va avea potenţial. Ba chiar e posibil să revii la prima relaţie cu o altă perspectivă de viaţă.

Continuarea horoscopului pe eva.ro.