De ce nu este GIGI BECALI lăsat să se opereze. Magistraţii şi-au motivat refuzul cererii

Gigi Becali nu se află în situaţia de a alege, fără restricţii, o clinică din străinătate pentru a se opera de hernie de disc. Acesta este unul dintre argumentele magistraţilor care au refuzat să întrerupă pedeapsa latifundiarului din Pipera. În motivarea deciziei, judecătorii afirmă că patronul Stelei nu poate beneficia de acelaşi tratament ca o persoană liberă.

28 feb. 2014, 06:55
De ce nu este GIGI BECALI lăsat să se opereze. Magistraţii şi-au motivat refuzul cererii

Magistraţii au dat motivarea deciziei la refuzul cererii de întrerupere a pedepsei, pe motive medicale, formulate de Gigi Becali. Aceştia explică faptul că patronul Stelei nu poate cere să facă operaţia în străinătate şi nu poate alege clinica.

Condiţia posibilităţii de efectuare a acestei operaţii sub pază permanentă a fost evaluată pozitiv de către medicii legişti în cadrul expertizei medico legale. (…) Petentul nu se află în situaţia de a alege, fără restricţii, o clinică situată în afara graniţelor statului,… având obligaţia de a se supune exigenţelor normelor carcerale stabilite prin lege„, scriu magistraţii în motivarea deciziei prin care au refuzat întreruperea pedepsei.

Citeşte şi GIGI BECALI, clipe GROAZNICE în puşcărie. A fost DROGAT ca să reziste durerilor

Avocatul lui Gigi Becali are însă o altă explicaţie. „I s-a respins cererea ca nu cumva să beneficieze de un drept de care nu ar beneficia celelalte persoane condamnate. Dânsului i se refuză accesul la asistenţă medicală adevcvată, ca atât timp cât este încarcerat să nu viseze la un tratament la fel ca o persoană liberă„, a declarat avocatul Maria Vasii, la România TV.

Citeşte şi GIGI BECALI a depus plângere PENALĂ împotriva şefului IML Constanţa

Faptul că Gigi Becali suferă de mai mulţi ani de hernie de disc cervicală este un lucru cunoscut de apropiaţi şi recunoscut chiar de el public şi în faţa judecătorilor.

Zilele trecute Gigi Becali a avut din nou dureri mari şi a fost transferat de la Penitenciarul Poarta Albă la Spitalul de Urgenţă din Constanţa, unde a stat sub supraveghere medicală o oră şi jumătate.