De ce trebuie să pui o moneda de 50 de bani în colţul camerei

Odată ce descoperi unde se află zona Feng Shui pentru bani, o vei înfrumuseța și apoi te vei bucura de beneficiile pe care aceasta le aduce în viața ta și a familiei tale.

21 oct. 2017, 08:27
De ce trebuie să pui o moneda de 50 de bani în colţul camerei

Feng Shui este arta prin care un spațiu acasă sau la locul de muncă, pentru a îmbunătăți diverse aspecte ale vieții tale. Uneori, zona banilor se află în cameră, în colțul cel mai îndepărtat din stânga, orientându-ne după ușa camerei. Deci, după ce ai intrat pe ușa din cameră, observi care este cel mai îndepărtat colț din stânga și acolo îți vei construi colțul banilor, potrivit secretele.com.

Principalul element Feng Shui, specific banilor este lemnul, însă poate fi experimentată o nouă metodă. În acel colț pune o monedă care să conțină cifra 5. Poate fi metalică sau un ban din hârtie, nu contează.

De ce cifra cinci? Pentru că în numerologie aceasta reprezintă strălucire, succes și bani. Ce ne-am putea dori mai mult dacă nu asocierea elementelor de tip Feng Shui cu cele numerologice. Se pare că atunci când își dau mâna, funcționează de minune.

Citeşte şi Transformă-ţi portofelul într-un magnet pentru bani. Unde să ţii portofelul şi ce trebuie să ai în el, conform principiilor feng shui