Decizia drastică luată de casa de discuri Universal, la patru ani de la moartea artistei Amy Winehouse

La patru ani de la moartea lui Amy Winehouse, casa de discuri Universal, cea cu care artista a colaborat, a luat o decizie care i-a şocat pe mulţi dintre fanii regretatei artiste. Managerii Universal au distrus în totalitate ultimele înregistrări ale cântăreţei şi au refuzat lansarea unui album post mortem.

03 iul. 2015, 16:19
Decizia drastică luată de casa de discuri Universal, la patru ani de la moartea artistei Amy Winehouse

David Joseph, directorul casei de discuri cu care colabora artista, filiala britanică a grupului Universal, a anunţat că a distrus toate casetele demo înregistrate de cântăreaţă pentru un material discografic care ar fi trebuit să fie cel de-al treilea album de studio al ei, potrivit The Guardian.

Citeşte şi Vedete care au murit mult prea devreme. Tragediile care au îndurerat milioane de fani

Este ceea ce trebuia făcut, din punct de vedere moral. Nu aş fi acceptat niciodată să fie utilizată o parte a unei înregistrări sau doar vocea ei. Acum, nimeni nu va mai fi tentat să facă acest lucru„, a adăugat directorul casei de discuri.

Citeşte şi AMY WINEHOUSE ar putea susţine un TURNEU MONDIAL. Cum vori organizatorii să o ÎNVIE pe regretata artistă

Amy Winehouse a murit pe 23 iulie 2011, la vârsta de 27 de ani, în reşedinţa ei din cartierul londonez Camden. Medicii legişti au ajuns la concluzia că vedeta britanică a murit din cauza unei „intoxicaţii cu alcool”.
Albumul „Back to Black” lansat de Amy Winehouse în 2006 a făcut din această artistă britanică o vedetă internaţională.