Decizia RADICALĂ luată de o artistă de la noi, după 10 ani de relaţie. Anunţul a surprins pe toată lumea

O celebră cântăreață de la noi sărbătorește anul acesta 10 ani de relație și aproape doi ani de la căsătorie. Acum, artista vrea să facă schimbări radicale în viața ei.

16 ian. 2018, 11:17
Decizia RADICALĂ luată de o artistă de la noi, după 10 ani de relaţie. Anunţul a surprins pe toată lumea

Yamira a recunoscut că pe lângă carieră, işi doreşte foarte mult să devină mamă, mai ales că este într-o relaţie cu soțul ei de 10 ani.  Artista a mărturisit că îşi doreşte foarte mult cel puțin doi copii ai ei, dar în acelaşi timp se gândeşte să şi adopte unul atunci când se va simţi pregătită.

„Anul acesta eu și soțul meu aniversăm 10 ani de când ne-am cunoscut. Am crescut împreună și am trecut peste toate. Desigur am luat în considerare sa ne mărim familia. Îmi doresc cel puțin doi copii întrucât amândoi suntem singuri la părinți. Sunt deschisă și la adopție. Toți copii merită o șansă la iubire, la o familie fericită și educație”, a declarat Yamira.

O artistă căsătorită de la noi, imagini fierbinţi alături de un alt bărbat. Imaginile au fost făcute publice FOTO VIDEO

Cantareata a profitat la maxim de calatoria din Paris, care a reprezentat cea de-a doua luna de miere, unde a filmat si un videoclip pentru noul ei cover al piesei David Guetta ft. Justin Bieber – „2U”. Cadrele au fost filmate in Paris, mai exact la Turnul Eiffel, Muzeul Luvru, Grădinile şi Palatul Versailles, Turnul Montparnasee, Chateau Chantilly, si Chateau du Montvillargenne, iar artista arata intr-o forma de zile mari.