Decizie de ultimă oră luată de familia Densiei Manelista! E cutremurător ce a făcut mama cântăreţei

Situatia dificila in care se afla Denisa Raducu din punct de vedere medical i-a determinat pe doctorii spitalului bucurestean la care artista este internata sa ii permita mamei sale sa fie insotitor permanent.

23 mai 2017, 17:58
Decizie de ultimă oră luată de familia Densiei Manelista! E cutremurător ce a făcut mama cântăreţei

In urma cu o saptamana, Denisa Manelista a fost internata de urgenta la spital, dupa ce o ambulanta SMURD a adus-o in stare foarte grava la camera de urgenta a unei cunoscute clinici din Capitala. Cantareata, care conform apropiatilor ar suferi de cancer la ficat in stadiul IV, a acuzat, de data aceasta dureri mari in zona abdomenului si a plamanului, astfel ca a fost nevoie de un tratament medicamentos soc pentru a-si reveni cat de cat.

Cei care au vazut-o pe patul de spital sustin insa ca Denisa pare inerta si nu mai reactioneaza deloc. „Cadrele medicale erau cu ea in permanenta, pentru ca nu putea sa se deplaseze singura. Ea nu are puterea necesara. Nu a avut nici macar puterea sa multumeasca acelui cadru medical atunci cand a invelit-o. Situatia s-a schimbat in rau”, au povestit martori oculari.

Pe de alta parte, surse apropiate familiei sustin ca, dincolo de persoanele din spital care o monitorizeaza pe cantareata, langa ea, permanent, sta mama sa, doamna Marian.

Sursa: wowbiz.ro