Decizie de ultimă oră luată de Cosmin Contra. A mutat naţionala la Ploieşti

Selecţionerul Cosmin Contra a decis ca antrenamentul echipei naţionale de astăzi să se desfăşoare la Ploieşti, pe arena Ilie Oană, din cauza condiţiilor meteo.

20 mart. 2018, 09:41
Decizie de ultimă oră luată de Cosmin Contra. A mutat naţionala la Ploieşti

UPDATE. Obligați de starea precară a câmpurilor de joc de la Buftea și Mogoșoaia să caute o altă locație pentru antrenamentul de astăzi, ”tricolorii” au ajuns pe stadionul ploieștean Ilie Oană. Gospodarii arenei au făcut eforturi considerabile și au asigurat o suprafață bună de teren pentru ședința de pregătire a echipei naționale.

Cosmin Contra nu putea pierde prilejul de a discuta cu oficiali ai echipei petroliste pe care a pregătit-o cu excelente rezultate. Tehnicianul ”tricolorilor” a vizitat magazinul oficial al galben- albaștrilor, alături de seniorul Petrolului, Mircea Dridea, și președintele executiv, Cristi Vlad, și a primit, la plecare, un tricou oficial al ”lupilor galbeni”. ”Locul vostru, ca și al altor grupări cu nume, este în primul eșalon. Să ajungeți fără întârziere unde vă este locul”, a declarat la plecarea de la Ploiești Cosmin Contra.

ŞTIREA INIŢIALĂ. Ninsoarea abundentă din Bucureşti le dă peste cap planurile tricolorilor, iar lotul naţionalei a plecat în această dimineaţă spre Ploieşti, unde Cosmin Contra va conduce antrenamentul programat la ora 12:00.

Luni, echipa naţională s-a antrenat pe teren sintetic în Centrul de Antrenament de la Mogoşoaia, dar Contra a decis ca astăzi tricolorii să se pregătească pe gazonul de pe Ilie Oană.

Tricolorii pregătesc cele două jocuri de pregătire din această lună, pe 24 martie, ora 20:00, în Israel, și pe 27 martie, de la ora 21:30, contra Suediei, la Craiova.

Pentru aceste prime jocuri ale anului, selecționerul Cosmin Contra mizează pe următorii jucători:

Portari: Ciprian Tătărușanu (Nantes, 48/0), Silviu Lung (Kayserispor, 3/0), Florin Niță (Sparta Praga, 1/0), Bogdan Lobonț (AS Roma, 85/0)

Fundași: Romario Benzar (FCSB, 10/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 1/0), Cosmin Moți (Ludogorets, 12/0), Cristian Săpunaru (Kayserispor, 23/0), Dragoș Grigore (Al Sailiya, 31/0), Alin Toșca (Benevento, 10/0), Ionuț Nedelcearu (UFA, 0/0), Nicușor Bancu (CS U Craiova, 1/0)

Mijlocași: Mihai Pintilii (FCSB, 40/1), Răzvan Marin (Standard Liege, 9/1), Alexandru Cicâldău (FC Viitorul, 0/0), Nicolae Stanciu (Sparta Praga, 19/6), Alexandru Chipciu (Anderlecht, 32/4), Dorin Rotariu (Royal Mouscron-Péruwelz, 4/0), Paul Anton (Anji Mahacikala, 0/0), Gheorghe Grozav (Bursaspor, 23/5), Dennis Man (FCSB, 0/0), Ciprian Deac (CFR Cluj, 13/1), Alexandru Mitriță (CS U Craiova, 0/0), Constantin Budescu (FCSB, 8/4)

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogorets, 21/6), George Țucudean (CFR Cluj, 2/0).