Decizie scandaloasă a magistraţilor. Un tânăr care a bătut un poliţist în misiune a fost eliberat din arest

Tânărul acuzat că a bătut un poliţist în misiune este liber după doar 10 zile de arest preventiv. Agentul de poliţie fusese chemat să intervină într-un bar, unde un grup de tineri se băteau. În final, omul legii s-a ales cu capul spart şi piciorul rupt.

09 ian. 2018, 12:38
Decizie scandaloasă a magistraţilor. Un tânăr care a bătut un poliţist în misiune a fost eliberat din arest

Victima este Eugen Szasz, agent principal în cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Biharea, iar agresorul, Miron Daniel Baran, un tânăr de 22 ani din satul Sărsig (comuna Chişlaz), arestat iniţial pentru 10 zile, este cercetat acum doar sub control judiciar. Deşi martorii l-au văzut ciomăgindu-l pe poliţist, bătăuşul susţine, evident, că e nevinovat.

Citeşte şi Un nou caz revoltător de agresiune. Un poliţist în misune a fost lovit cu bâta în cap

Pe 29 decembrie, Baran a fost prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi. Deşi procurorii au solicitat arestarea sa pentru 30 de zile, instanţa a dispus ca măsura să fie aplicată doar pentru 10 zile, apreciind-o ca „suficientă pentru finalizarea anchetei”, după cum se arată în încheierea de arestare.

Măsura a expirat duminică, 7 ianuarie, reprezentanţii Parchetului nemaicerând prelungirea acesteia, astfel că Baran a intrat sub control judiciar.