Declaraţia şocantă făcută de Cătălin Botezatu după ce a aflat că Bianca este însărcinată. „Nu va conta, sigur va suferi”

Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu au trăit o frumoasă poveste de dragoste în urmă cu ceva vreme. Chiar dacă s-au despărțit, cei doi au rămas în continuare în relații bune. Mai mai mult, Cătălin Botezatu a avut o reacție incredibilă după ce a aflat că iubita lui Victor Slav este însărcinată, mai ales că el își dorește ca vedeta să fie fericită alături de tatăl copilului.

02 iun. 2016, 10:04
Declaraţia şocantă făcută de Cătălin Botezatu după ce a aflat că Bianca este însărcinată. „Nu va conta, sigur va suferi”

„Îi urez naştere uşoară! Mă bucur dacă va deveni mamă, ăsta e cel mai frumos sentiment. Dacă acest lucru se va întâmpla lângă persoana iubită, e şi mai norocoasă. Îi doresc din tot sufletul meu să fie fericită alături de Victor. Şi să fie o mamă adevărată. Dacă are o fetiţă, o să fie frumoasă ca Bianca. Dacă o să ia un gram în plus, sigur va suferi. Nu, glumesc, dacă se va îngrăşa nu va conta, pentru mine va rămâne mereu cea mai frumoasă femeie”, a mărturisit Cătălin Botezatu, potrivit libertatea.ro.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au aflat sexul copilului