Declaraţii şocante ale pacientelor doctorului Marek: „E un măcelar! Pune silicoane cum umple mama curcanul”

Medicul Marek Vâlcu a a denunţat-o la poliţie pe Oana Zăvoranu pentru şantaj. Vedeta i-ar fi pretins 10.000 doctorului estetician pentru a nu-l denigra în presă. Zăvoranu s-a plâns că medicul i-a pus implanturi cu silicoane de proastă calitate şi din această cauză ar fi avut probleme cu ele.
Alina Costache
24 mai 2014, 11:27
Declaraţii şocante ale pacientelor doctorului Marek:

Mai multe vedete au sărit în apărarea Oanei Zăvoranu şi l-au învinut pe doctorul estetician Marek Vâlcu că au avut probleme cu implaturile puse de el, scrie canacan.ro.

In urma cu cativa ani, Laura Andresan a fost si ea operata de Marek Valcu. Intre timp, a avut mari probleme cu implantul de silicon, iar acum ii sare in aparare Oanei Zavoranu. Simona Senzual a trecut si ea pe la clinica doctorului.

In 2011, Laura Andresan marturiseste ca traieste o adevarata drama dupa o operatie facuta in anul 2002 de Marek Valcu, atunci cand „Profa de sex” si-a pus implant de silicon. 

„Eram o fata naiva de 20 de ani, care si-ar fi pus silicoane si in bucatarie. Asa am ajuns la clinica lui MV. A doua zi dupa operatie l-am sunat speriata pe doctor si i-am spus ca am febra si imi sangereaza un san. A doua zi m-a operat din nou, insa, dupa numai cateva luni, un nodul mi-a aparut pe un san. Un alt medic mi-a spus ca l-am facut din cauza silicoanelor. Din fericire, el s-a retras in urma unui tratament intensiv”, povesteşte Laura Andreşan pentru cancan.ro. 

Simona Sensual a trecut si ea pe la clinica doctorului. Si-a facut aici o interventie de marire a buzelor, dar a asistat si la o operatie de implant mamar, in calitate de prezentator si reporter la o emisiune tv. Blonda a ramas socata de ce i-au vazut ochii.

Citeşte şi Oana Zăvoranu, ÎN LACRIMI: Nu sunt vreo infractoare. Vezi ce spune despre FLAGRANT

„Facea spatiu pentru silicoane cu degetele, asa cum face mama curcan umplut”, a spus Simona Sensual, care, din fericire, nu a avut probleme, potrivit cancan.ro.
 
Desi spune ca Marek Valcu este un medic bun, conditiile in care se fac interventiile estetice au pus-o pe ganduri. „Are meritele lui, nu e chiar un cizmar. Altii au omorat pacienti, el a mai “falsat” doar, a facut lucruri minore. Ce am remarcat, insa, este ca se opereaza pe un scaun, nici macar nu e masa de operatie. Multe interventii se fac fara anestezie”, a spus Simona Sensual.
 
Doctorul a declarat la România TV că nu înţelege comportamentul Oanei, cu care a avut o relaţie de prietenie timp de 13 ani, şi bănuieşte că „cineva i-a băgat nişte prostii în cap” şi a întors-o împotriva lui.
 
Medicul susţine că foloseşte numai implanturi de cea mai bună calitate. edicul estetician a mai precizat că sânii cu care Oana Zăvoranu a apărut în Playboy în luna martie 2011, şi pe care toată lumea i-a lăudat, au fost puşi de el, deci nu se pune problema de vreo operaţie nereuşită. „Sânii mei apar în revista Playboy din martie 2011„, a completat medicul. Vezi aici declaraţia medicului 

Citeşte şi ÎNREGISTRAREA AUDIO care poate schimba cursul anchetei. Cum a încercat Oana Zăvoranu să-l şantajeze pe medic

Spynews
Crimă înfiorătoare în Spania. Un bărbat și-a ucis soția româncă și pe fiul ei, după o ceartă în familie. Un muncitor român a privit toată scena
Bzi.ro
Jador a transmis că Oana Ciocan este însărcinată: „Abia aștept să fim trei!”
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru duminică, 9 iunie 2024. Relaxare pentru Berbec și Scorpion
Capital.ro
SCANDAL monstru în TRANSILVANIA. Se întâmplă chiar înainte de alegeri: Pur şi simplu minte
Playtech.ro
Acești români, venituri mai mici de la 1 iulie! Riscă să își piardă tichetele
DailyBusiness
Un nou val de scumpiri în România! Avertismentul fermierilor
Adevarul
Planul Germaniei în caz de război cu Rusia. Populaţia, îndemnată să îşi amenajeze adăposturi în locuinţele proprii
Spynews
Cum să îți speli prosoapele de plajă corect. Așa vei scăpa de reziduri, bacterii și de mirosurile neplăcute
Spynews
O fetiță de 6 ani a fost omorâtă, după ce s-a rupt o bucată dintr-o rachetă de badminton. Incidentul s-a produs sub privirile părinților: ”A intrat în craniul...”
Evz.ro
Cum se face corect omleta. Secretul bucătarilor din Franța
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. S-a văzut prea mult prin costumul de baie al Cristinei ICH, „nora” lui Pițurcă
wowbiz.ro
Pepe s-a trezit cu un mesaj din partea fostului soț al Ralucăi Pastramă, chiar în ziua nunții! Ce i-a scris Ibrahim? A reușit să lase pe toată lumea cu gura căscată
Cancan.ro
S-au căsătorit! Într-o discreție totală, Răzvan Simion și iubita lui, Daliana, au făcut pasul cel mare
Playsport.ro
Era una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din România, dar a renunțat la TOT! INCREDIBIL: cu cine se iubește astăzi!
kanald.ro
Mesajul plin de durere al dirigintelui Patriziei Cormos, înainte de înmormântare! „Ce-ți veni să ne convoci la această prematură reuniune de clasă”
Capital.ro
Reguli OBLIGATORII pentru 9 IUNIE. Trebuie neapărat să le știe toată lumea
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
stirilekanald.ro
La ce oră se deschid secțiile de votare duminică, 9 iunie 2024? Tot ce trebuie să știi despre alegerile locale și europarlamentare
substantial.ro
Eliberarea a patru ostatici israelieni din Fâșia Gaza, salutată de Benjamin Netanyahu
MediaFlux
DOLIU în ROMÂNIA! A murit un mare ROMÂN
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'