DELIA, în mijlocul unui scandal, după lansarea piesei "Da, mamă"

Publicat: Sâmbătă, 04 Iulie 2015 16:29 // Actualizat: Sâmbătă, 04 Iulie 2015 16:37 // Sursa: romaniatv.net

A strâns aproape 2 milioane de like-uri şi are toate şansele să devină hitul verii. Vorbim de ultima melodie a Deliei, "Da, mamă". Succesul piesei este însă umbrit de un scandal. Artista este acuzată de plagiat şi că, prin versurile melodiei, încurajează consumul de alcool.

"Da, mamă, sunt beată, pentru că altfel nu îl pot uita şi n-am nevoie de iertarea ta. Nu spune că n-ai fost şi tu aşa cândva. Nu plâng acum. Mi-a fost destul şi o să uit iubirea lui şi o să beau", aşa sună refrenul piesei "Da, mamă" a Deliei.

Versurile piesei au fost amplu comentate, însă Delia spune că nu este nimic deplasat în mesajul melodiei.

"M-am gandit că într-o piesă e ca la o piesă de teatru, joci un rol sau spui o poveste, nu-i o chestie care să deranjeze pe nimeni cu nimic. In ceea ce priveste treaba cu consumul de alcool, avem piese în repertoriul românesc, slava Domnului, de la "Bun îi vinul..." şi "Aş mai bea un păhărel". Nu înţeleg care e problema", a spus Delia, la Antena 1.

Piesa "Da, mamă" a fost criticată şi pentru că seamănă izbitor cu o melodie interpetată de Eminem.

Un absolvent al Conservatorului a comparat partiturile celor două piese şi susţine că din punct de vedere armonic, nu au legătură, dar că primele două fraze ale refrenului sunt destul de asemănătoare. Asta nu înseamnă însă că piesa a fost copiată, a conchis specialistul.

VIDEOCLIPUL PIESEI "DA, MAMĂ" AICI

4 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 iul 19:29
...ultima melodie a Deliei, „Da, mamă”. Succesul piesei este însă umbrit de un scandal. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
04 iul 17:52
Răspunde | Votează email 0 email
Http://Bit.Do/OT2

Primul MultiPlayer 3D-Acţiune pe Flash. Participă la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajută echipa ta, avansează în grad cu Tancul tau, poţi face cariera ta militară! O gamă largă de muniţii, multe moduri de joc şi jucători reali.

Http:///Bit.Do/OT3

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Joc cu Tancuri Gratuit AICI:

Http://Bit.Do/OT2 --------------------------------------------------------------------------------------- Http:///Bit.Do/RoLoL

Pregăteşte-te pentru un joc online competitiv şi alert care îţi va pune la încercare îndemânarea şi inteligenţa. Devino un Invocator puternic şi cheamă eroi temerari care să lupte în numele tău pe Câmpiile Dreptăţii. Alege dintre peste 120 de eroi exclusivi şi arată-ţi forţa în luptele 5v5, 3v3, ARAM, Dominion, Clasament etc, într-o lume unică şi stilizată.

Http:///Bit.Do/RoLoL

Fii gata să te bucuri de cele mai atrăgătoare elemente din jocurile cu sesiuni, combinate cu elementele de esenţă ale MMORPG-urilor. Http:///Bit.Do/InstallLoL Joacă gratuit chiar AICI:

Http:///Bit.Do/RoLoL
04 iul 16:41
...media="screen">
var td_blocks = []; //here we store all the items for the current page

//td_block class - each ajax block uses a object of this class for...
04 iul 16:37
Votează email 0 email
...a Deliei, “Da, mamă”. Succesul piesei este însă umbrit de un scandal. Citește mai departe… Mai mult: romania tv Related

...
1
EUR
4.6686
RON
25 Jun
noapte 14 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H