Delia, REACŢIE AGRESIVĂ despre conflictul cu Loredana Groza! SCANDALUL a izbucnit la Cerbul de Aur 2018

Delia a reactionat agresiv dupa ce pe retelele de socializare au aparut zvonuri potrivit carora ar exista urme de gelozie la adresa Loredanei Groza.

05 sept. 2018, 13:27
Delia, REACŢIE AGRESIVĂ despre conflictul cu Loredana Groza! SCANDALUL a izbucnit la Cerbul de Aur 2018

Delia a urcat pe scena de la Cerbul de Aur, iar oamenii au facut o paralele intre show-ul ei si cel al Loredanei, care a fost mai aplaudata. Mai mult, dupa ce surse din backstage au dezvaluit ca Delia ar fi plecat nervoasa de pe scena, zvonurile au ajuns si la urechile artistei.

Scandal MONSTRU la Cerbul de Aur: Delia a plecat vociferand de pe scenă! Ce s-a întâmplat este INCREDIBIL

Cantareata a raspuns pe Instagram.

„Nu-mi doresc să alimentez această minciună grosolană, dar din respect pentru munca noastră şi experienţa minunată din tot ceea ce a însemnat Cerbul de aur, nu am să tac. Şi am să vorbesc de fiecare data când sursele vor inventa noi scandaluri! Ruşine pentru această fabulaţie! Ruşine pentru că efectiv nu va pasă de realitate. Ruşine pentru că ocupaţi fiind cu invenţiile nu aţi putut observa cum oamenii s-au bucurat de un spectacol, cântând alături de mine şi stând în picioare până după miezul nopţii. Ps! Nu mai băgaţi zâzanie între artişti! La noi nu prea ţine”, a scris Delia.