Delia, speriată de moarte la Chişinău: Am fost urmăriţi de o maşină

După ce a acceptat să cânte la Chișinău, în ziua în care erau mai multe proteste "împotriva regimului oligarhic și a neputinței actualei guvernări de a gestiona criza din ţară", artista a avut parte de incidente nedorite.

07 sept. 2015, 14:38
Delia, speriată de moarte la Chişinău: Am fost urmăriţi de o maşină

Delia a acceptat să le cânte moldovenilor într-o zi extrem de importantă pentru ei. La Chişinău, câteva zeci de mii de persoane au participat, duminică, la un protest „împotriva regimului oligarhic și a neputinței actualei guvernări de a gestiona criza din țară”. La revenirea sa în Capitală, ea a ținut să le răspundă tuturor celor care au criticat-o că și-a onorat acel contract și a povestit și un incident care a speriat-o serios, potrivit Libertatea.

Citeşte şi Delia, mesaj a la Adrian Despot pe Facebook, în timpul MMA: „3… în p… mea”

Mi-ar plăcea foarte mult să întelegeți că muzica nu e coordonată de politică. Concertul pe care l-am susținut ieri la Chișinău a fost susținut în urma unui contract pe care mi l-am respectat. Nu sunt implicată politic nici în România, nici în Republica Moldova și nici nu voi fi. Muzica mea este despre iubire, iar un cântăreț care îți respectă publicul, își susține angajamentele față de acesta. Vă înțeleg tristețea care vă apasă în aceste zile și mă simt obligată moral să vă calmez sufletele, tocmai din acest motiv mi-aș dori să nu vă mai vărsați amarul pe artiști. Mi se pare trist și totodată periculos ca un artist să fie nevoit să faca o analiză a culiselor, când noi doar vrem să aducem bucurie oamenilor prin muzică. Ieri dimineață am fost urmăriți de o mașină până acasă, iar unul dintre instrumentiștii mei a fost atacat de către un protestatar prin metoda „pieing”. Nu consider că prin muzica mea bulversez sau schimb în vreun fel scena politică, așa că mi-aș dori să se oprească aceste persecutări și să înțelegeți că poziția mea este departe de tot ce se întâmplă iîn aceste zile în Republica Moldova”, a spus Delia.

Citeşte şi Delia a inspirat hitul „Ochii tăi” al trupei Holograf