Demisie neaşteptată în PSD

Fostul ministru al Economiei Constantin Niţă a anunţat că demisionează de la şefia PSD Braşov, fără a-şi motiva decizia, Comitetul Executiv al PSD Braşov urmând să se întrunească pentru a desemna un preşedinte interimar.

27 mart. 2016, 08:30
Demisie neaşteptată în PSD

Constantin Niţă anunţase deja încă de anul trecut că nu va mai candida pentru un mandat în Parlament, şi nici pentru conducerea filialei PSD Braşov.

Constantin Niţă nu şi-a motivat în vreun fel decizia, demisia sa devenind executivă din 4 aprilie. Comitetul Executiv al PSD Braşov se va întruni pentru a desemna, interimar, un preşedinte.

„Doresc să le mulţumesc colegilor din Organizaţia Judeţeană Braşov alături de care am lucrat în aceşti ani. Mi-am dorit, prin activitatea mea de-a lungul timpului, ca deputat, ministru al IMM-urilor, ministru al Energiei sau ministru al Economiei să contribui la promovarea unor proiecte care să-i asigure României o poziţie favorablă pe plan extern, dar şi o dezvoltare în beneficiul companiilor româneşti, a românilor în special. De asemenea, mulţumesc tuturor colaboratorilor externi – reprezentanţi ai diferitelor instituţii şi asociaţii, ai mediului de afaceri, ai presei naţionale şi locale“, a fost anunţul lui Constantin Niţă în momentul în care şi-a anunţat demisia.

Constantin Niţă a condus filiala PSD Braşov începând cu anul 1997 şi până în prezent. În prezent, el este deputat de Braşov tot din partea PSD. Niţă a fost ministru al IMM-urilor şi ministru al Economiei. 

viewscnt