Denisa Manelista a fost externată. A slăbit 15 kilograme

O tara intreaga se roaga pentru vindecarea Denisei Manelista, dar vestile nu sunt deloc bune. In cadrul emisiunii "Wowbiz" s-a aflat ca artista a fost externata, deoarece medicii nu mai au ce sa-i faca.

13 iun. 2017, 07:00
Denisa Manelista a fost externată. A slăbit 15 kilograme
Celulele canceroase s-au raspandit in tot organismul Denisei Manelista, iar medicii sunt neputinciosi in fata suferintei ei. Se pare ca artista a ajuns sa cantareasca 25 de kilograme.
„Am discutat cu niste persoane din Spital. Pot sa va spun ca Denisa este externata. Toata medicina nu e in stare sa o puna pe picioare. Are 25 de kilograme, cancerul a dat in metastaza in tot corpul. Acele celule canceroase sunt in tot corpul. Medical nu se mai pote interveni. Pentru ea este foarte greu sa fie transportata de acasa la spital”, a declarat jurnalistul de investigatii Madalin Pribu.
„Fenomenele au sarit direct la cancer. Doctorii au evitat sa imi spuna „Da” atunci cand am intrebat daca asta e sfarsitul. Rudele apropiate sufera de cancer la san, cancer testicular. ea avea o doza de risc marita”, a spus Condurateanu.
 
Un coleg de servicu cu Emilian Raducu, tatal Denisei, a facut dezvaluiri socante. „De cand chestia asta cu fata lui, a devenit abatut, trist. Nu mai e cel de altadata. Era mandru ca fata lui e vedeta. Nu mai vorbim de acest subiect la munca, deoarece izbucneste in plans. Subiectul e un tabu. Denisa il vizita de cate ori putea. Era mica cand ei s-au despartit. Copiii se adapteaza la orice situatie. Avea o impresie mai proasta despre femei in urma despartirii, de asta nu si-a refacut viata. Zicea ca femeile sunt trecatoare, nu sunt loiale. Sunt bun prieten cu el, nu mi-a spus, dar s-a spus ca a scos din banca 800.000 de milioane pentru consultatia din Viena. A spus ca are o boala incurabila. Nu putea sa spuna multe pentru ca izbucnea in plans. Era un om terminat. Inainte stateam la masa, radeam. Un om de caracter. A spus odata ca Denisa are prieten. Toata lumea stie ca Florin Peste a lansat-o”, a spus el.
 
Mai mult, tatal Denisei Manelista a facut declaratii cutremuratoare despre starea Denisei.
 
„Denisa este internata, urmeaza un tratament, speram ca lucrurile vor merge pe drumul cel bun. Am mai vorbit la telefon, am mai tinut legatura. Am vorbit cat s-a putut. Nu vreau sa o deranjez, e vorba de tratament, de perioada de odihna. Sanse…toti credem in sansa. Sa speram ca lucrurile vor intra pe drumul cel bun. Denisa nu a avut niciodata probleme de sanatate, atata timp cat nu au interevnit alte probleme, ea a fost perfect sanatoasa. Nu stiu cum s-a ajuns aici, se stie oricum…s-a facut atata tam-tam pe treaba asta. Nu pot mai multe sa va spun pentru ca s-ar supara si fata. E posibil si treaba asta (n.r. suprasolicitarea, lipsa odihnei). O sa incerc sa ajung si la spital, sa vad, in masura in care pot lua legatura cu ea. Denisa are nevoie de liniste, de multa liniste. Se afla intr-o stare mai buna, este sub observatie medicala, acum urmeaza sa vedem ce se va intampla, cu sprijinul Domnului de sus”, a spus Emilian Raducu.