Verdict SFÂŞIETOR petru Denisa Răducu. Medicii sunt resemnaţi. Cum a reacţionat iubitul artistei

Denisa Răducu, cunoscută drept Denisa Manelista, pare că are şanse din ce în ce mai mici să învingă boala care îi macină trupul de câteva luni. Apropiaţii au sperat că va primi ajutor de la medicii din Cuba care l-au tratat şi pe Leo Iorga, însă răspunsul primit de acolo a căzut ca un trăsnet peste Denisa şi apropiaţii ei.

RomaniaTV.net
11 iun. 2017, 08:16
Verdict SFÂŞIETOR petru Denisa Răducu. Medicii sunt resemnaţi. Cum a reacţionat iubitul artistei

„Dr Jose Lopez Losada s-a oferit sa vina in tara pentru Denisa cand a auzit ca nu e transportabila. Leo Iorga a vorbit cu el. Din Cuba, de la una din clinici, i-a fost prescris un medicament pe baza de venin de scorpion albastru, spirulina, si inca ceva pentru imunitate. Medicamentele ar fi ajuns deja la Denisa. E adevarat ca inca nu are toate raspunsurile din Cuba, ca s-a intarziat cu ele. Dar, in principal, in Cuba medicii nu ar putea trata boala ei, sau cel putin asa au lasat de inteles. Ei nu sunt specializati pe boli la ficat, in schimb trateaza cancerul de pancreas in cateva saptamani. Le e greu si lor sa spuna ca sansele sunt minime. Familia, in special iubitul Denisei a trimis dosarul cu analize, tradus, la mai multe clinici din strainatate: Germania, Turcia, Spania si de acolo li s-a spus ca nu se mai poate face nimic”, sustin surse apropiate Denisei, citate de WOWbiz.ro.

Denisa Manelista este internată de mai multe zile într-un spital din Capitală, unde medicii îi administrează tratament pentru a suporta mai uşor durerile provocate de boală. Ea a fost diagnosticată cu carcinom hepatic şi, potrivit familiei, şansele sale de a se recupera sunt extrem de mici, din cauză că boala s-a extins deja în tot corpul.