Denisa Manelista, mesaj tulburător din spital! Ce a transmis cântăreaţa fanilor

În ultimele luni, soarta artistei a interesat şi a impresionat pe toată lumea. Asta pentru că are doar 27 de ani şi o boală cumplită a pus stăpânire pe organismul ei. Am văzut imagini cu ea în scaunul cu rotile, extrem de slabă, iar surse din spital spuneau că medicii nu i-ar mai da şanse de supravieţuire prea mari. Cum se simte acum celebra artistă.

24 mai 2017, 16:07

În mesajul transmis de pe patul de spital, Denisa Răducu le-a mulţumit tuturor pentru că se roagă pentru ea şi a spus că urmează un tratament. Totodată, cântăreaţa a mărturisit că se simte mult mai bine.

„Dragii mei prieteni, doresc, din suflet, să vă mulţumesc pentru faptul că v-aţi rugat pentru mine, într-un număr atât de mare. Datorită rugăciunilor voastre, acum mă simt mult mai bine! Urmez un tratament care, împreună cu rugăciunile voastre, îmi va fi de mare folos. Vă simt aproape şi vă mulţumesc frumos! Doamne ajută tuturor!”, a declarat Denisa Răducu.

Denisa Răducu face tot ce este posibil ca să învingă boala cât mai curând. De câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a început și un tratament complementar, naturist. Astfel, zi de zi, Denisa bea sucuri de sfeclă roșie, morcovi și măr și face perfuzii cu vitamina C și speră la o minune care să o vindece și care să o facă, din nou, să se bucure de vâsta de 27 de ani.

Sursa: spynews.ro