Denisa Manelista, mesaje triste pe Facebook înainte de a muri

Denisa Manelista a murit duminică dimineaţă iar melodiile postate pe pagina sa oficială sunt mai triste ca niciodată.  „Azi ești bine, fericit, mâine ai de suferit”, sunt câteva din versurile ultimei piese postate, la care fanii au reacționat imediat cu rugăciuni și încurajări virtuale.

RomaniaTV.net
23 iul. 2017, 08:35
Denisa Manelista, mesaje triste pe Facebook înainte de a muri

Denisa Răducu a murit! Artista a pierdut lupta cu boala cruntă care a băgat-o în pământ la numai 27 de ani. „Sufletele drepților sunt în mâna Lui Dumnezeu, spun Sfinții Părinți, doar de aceea nu au nevoie de vreun cadru lumesc, chiar Dumnezeu fiind ajutorul nostru!”, i-a scris un fan pe Facebook.

Dacă la început s-a spus că ar suferi de aceeaşi boală ca Ileana Ciuculete, acum s-a aflat că ea a suferit de cancer la plămâni. 

Denisa Manelista a pierdut lupta cu moartea. Artista  s-a luptat cu toată puterea pentru a învinge boala, dar din păcate, cancerul în metastaze nu a mai putut fi oprit. Cu toate acestea, îndrăgita cântăreață nu renunțase la lupta pentru viața ei, transmițând un mesaj emoționant fanilor pe contul personal de socializare. „Păstrează fiecare zi din viața ta! Fericirea ți-a fost dăruită de zilele frumoase, experiența ți-a fost oferită de zilele urâte, iar cele foarte rele ți-au arătat cum trebuie să trăiești”,a scris Denisa Manelista pe Facebook.

Cântăreața a mai postat pe rețeaua de socializare și o melodie cu o puternică încărcătură emoțională, cu titlul „Mi-e atât de greu să spun”. Prietenii virtuali ai artistei au lăsat mai multe comentarii la o postare făcută publică de Denisa pe contul ei. Fanii au scris că Denisa se află internată la Spitalul Sf. Ioan, din București.

Denisa Răducu a debutat în lumea artiștilor cu melodia „Dacă pozele ar vorbi”, și a colaborat cu mulți interpreți de #manele. Talentul său a fost remarcat de Florin Pește cel care a sprijinit-o în cariera sa muzicală.