DENISA MANELISTA se simte mai bine. Noi imagini cu cântăreaţa

Kanal D a prezentat noi imagini cu Denisa Răducu. In pozele de astazi pare ca Denisa Manelista arata din ce in ce mai bine. Este vizibil faptul ca a slabit, burta este putin umflata, insa este mai activa si arata foarte bine. Pe patul de spital Denisa este ingrijita, pensata, are manichiura facuta si sta in permanenta pe telefon. 

01 iun. 2017, 05:42

Un martor a descris starea de sanatate a artistei. A fost toata dimineata langa pacienta Denisa Raducu si a povestit cum a perceput-o. Tanarul si-a dorit sa-si pastreze anonimatul, insa a povestit pas cu pas ce a vazut in acesta dimineata si cum arata Denisa acum. Acesta a confirmat faptul ca Denisa arata bine, doar ca este slabuta si firava, insa pare sa se simta mai bine.

„Astazi am vazut-o la spital, in jurul orei 11:00, a venit pentru o internare. Este foarte slabita, nu poate merge pe picioarele ei. Este foarte slaba la fata. Are pometii foarte iesiti. Mainile subtiri. Sunt niste manute. Este foarte slabita. A plans. Este foarte necajita. Banuiesc ca din cauza familiei. Cred ca sora si matusa erau cu ea in salon.

Citeşte şi Tristeţe apăsătoare în satul natal al Denisei! Vecinii artistei aşteptau s-o vadă mireasă, dar acum…

Toata lumea era curioasa. I s-a pus si un paravan. Pe sectia de gastrologie era internata pentru o zi. Se aude ca pe langa ficat ar mai avea si cancer. Am inteles ca a fost o internare de rutina. Era foarte umflata in burta. Purta un maieu. Cand a plecat purta o sapca, probabil sa nu fie recunoscuta. Dupa interventie a plecat. A fost pusa pe carut, nu are stabilitate pe picioare. Toata lumea ii plangea de mila, insa un diagnistic sigur nu am auzit.

I-am auzit vocea doar cand a ridicat-o din pat. Nu putea sa se incalte. Insa in cele doua ore cat a stat nu a vorbit nimic. Avea o sticla de apa langa ea. Putea sa bea singura. Nu este intr-o stare foarte grava, poate sa bea singura.

Vorbea normal si a rugat-o pe una dintre femei sa o ajute sa se incalte. Da, vorbea normal. Parea OK, doar ca ea este foarte slaba, slabita la corp”, a povestit acesta la Kanal D.

Cine a condamnat-o pe Denisa Răducu la moarte. O rudă a cântăreţei spune ADEVĂRUL despre boala vedetei