Denisa Manelista suferă de o boală cumplită. Unchiul cântăreţei a oferit detalii medicale

Florin Peşte, unchiul Denisei Manelista, a vorbit despre starea de sănătate a artistei în vârstă de 27 de ani şi a oferit detalii incredibile despre boala care o mistuie.

31 mai 2017, 05:52
Denisa Manelista suferă de o boală cumplită. Unchiul cântăreţei a oferit detalii medicale

Starea de sănătate a Denisei Manelista se înrăutăţeşte pe zi ce trece. Medicii iau în calcul varianta unui transplant, însă sunt voci care susţin că ar fi mult pre periculos. În ultimele luni ea a slăbit mai mult de 20 de kilograme.

În urmă cu puţin timp, Florin Condurăţeanu a venit în platoul unei emisiuni, în direct, povestind ultimele noutăţi despre starea manelistei.

„Denisa nu are virusul hepatic C, ci unul mult mai grav! Am vorbit chiar cu medicul ei! E un virus mai rar cunoscut, care a fost contractat de necăjica asta mică probabil în copilărie! Vă daţi seama, nu îţi dă semne prin niciun simptom. Celulele ficatului devin precum cicatricile, o carne neactivă! Care sunt şansele războiului ăsta îngrozitor pentru un medic talentat? Nu am spus nici că e complet pierdută partida, aici depinde de teribila mobilizare, trebuie să ne rugăm pentru ea! Gândiţi-vă că a fost aşa de cuminte, încât a fost virgină până acum doi ani şi când s-a dăruit, a făcut-o din dragoste! Să ne rugăm ca din ea să se deştepte din somnolenţă sistemul de apărare. Doctorul Cercel a spus în urmă cu ceva timp că lupta mileniului este lupta cu viruşii”, a declarat Florin Condurăţeanu în direct.

Citeşte şi Intervenţie de urgenţă a medicilor acum câteva ore! Ce se întâmplă cu Denisa Răducu. „Rugati-vă pentru mine”

Nu a fost singurul care a oferit detalii. „Când am ajuns eu la Denisa după ce am aflat că e bolnavă. Am aflat de afecţiunea ei. La o oră după ce a aflat rezultatul m-a sunat Liviu. Acuza stări de oboseală şi gripă. Doctorul i-a zis: nu e ceva ok. Du-te acolo şi fă nişte analize. Markerii tumorali apar prima dată. În zona ficatului. Nu ştiu dacă s-a extins. A ieşit carcinom hepatocelular. Cancer. Ea a avut un virus hepatic B şi pe un teren aşa era şi normal ca un şoc emoţional să declanşeze boala. (…) Eu am ajuns la ea şi mama ei mi-a zis: aoleu, mi-ai spus că o să mă satur eu de Liviu. Ea ştia de afecţiunea Denisei. Mama lui Liviu e naşa mea”, a mărturisit unchiul Denisei Răducu.

De asemenea, el a dezvăluit că medicul i-a spus diagnosticul în faţă, fără menajamente:”E grav că i-a spus doctorul prea direct. Ea a avut în şoc. Nu se face aşa ceva. Trebuie să fii un doctor fără inimă. I-a zis: fată, tu eşti plină de tumori! Ai venit singură aici? I-a spus că ar avea o şansă să se pună pe lista de transplant. S-a luat hotărârea să plece în Austria pentru un tratament scump. austriecii i-au dat şanse de scăpare. A avut un efect. Înainte de Paşte a venit din Austria, a avut o perioadă mai proastă”, a adăugat Florin Peşte.