Denisa Răducu „Manelista”, primele declaraţii: „Cred că va fi bine. Rugaţi-vă pentru mine”

Denisa Manelista este, în aceste momente, grav bolnavă, aproape țintuită pe patul de suferință. Cu toate acestea, vedeta nu și-a pierdut optimismul și știe că poate lupta împotriva maladiei de care suferă, motiv pentru care a transmis un mesaj cât se poate de clar cu privire la ceea ce se petrece cu ea, scrie Spynews.ro.

05 mai 2017, 05:21
Denisa Răducu „Manelista”, primele declaraţii: „Cred că va fi bine. Rugaţi-vă pentru mine”

„Am început să mă simt mai bine. Dacă ieri eram la nota 0, acum sunt la nota 5”, a transmis Denisa Manelista fanilor ei, prin intermediul unui amic foarte apropiat ei. Mai mult decât atât, cântăreața este decisă să lupte și nu vrea să se lasă învinsă de o boală care a răpit, deja, prea mulți oameni din mijlocul celor dragi. ”Deja simt anumite îmbunătățiri, am început, cred eu, lentul și lungul proces de vindecare. Vitalitatea începe să revină în mine. Și medicii au constatat că sunt mai bine. Nu pot spune acum mai multe, dar cred că va fi bine. Rugați-vă pentru mine”, a mai transmis Denisa Manelista, potrivit spynews.ro.

De altfel, de câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a început și un tratament complementar, naturist. Astfel, zi de zi, Denisa bea sucuri de sfeclă roșie, morcovi și măr și face perfuzii cu vitamina C și speră la o minune care să o vindece și care să o facă, din nou, să se bucure de vâsta de 27 de ani.