Deputaţii au maşini noi: 50 de Dacia Duster au ajuns la Parlament

Deputații au mașini noi. 50 de Dacia Duster abia ieșite din fabrică au ajuns la Parlament. Peste 500.000 de euro au costat noile achiziții. Chiar dacă autoturismele românești au schimbat limuzinele de până acum, deputații se declară mulțumiți și speră ca de acum încolo mașinile lor de serviciu să nu stea mai mult în service decât în parcare.

12 nov. 2013, 15:59
Deputaţii au maşini noi: 50 de Dacia Duster au ajuns la Parlament

Deputatul Nicolae Mircovici a și încercat noua mașină, potrivit România TV.

„Între Mercedes şi Duster este o diferenţă, dar din punctul de vedere al nevoii pentru care este maşina, Dusterul este foarte bun„, a declarat Nicolae Mircovici, secretarul Camerei Deputaţilor.

Alți deputați n-au fost atât de curioși să testeze noile autoturisme.

„A luat-o şoferul. N-am apucat să merg cu ea, n-am văzut-o (…) Mașinile care erau repartizate, Nubira, nu mai erau maşini. Eu, ca lider de grup, aveam o astfel de maşină şi am ramas de vreo 3 ori în pană. Mai mult te costă să faci reparaţiile”, a declarat ldierul deputaţilor PDL, Mircea Toader.

„Eu am mers cu mașina mea personală cum am mers și până acum, deci nu am o problemă din acest punct de vedere”, a precizat Viorel Hrebenciuc.

Camera Deputaților a cumpărat 50 de mașini românești cu care se vor plimba liderii grupurilor parlamentare, șefii comisiilor și aleșii din Biroul Permanent. Daciile achiziționate au aer condiționat și cauciucuri pentru toate sezoanele şi fiecare maşină a costat 15.500 de euro.