Deputatul PNL Mihai Donţu, pus sub urmărire penală pentru ucidere din culpă UPDATE

Deputatul liberal Mihai Donţu, care a accidentat mortal un pieton la Braşov, s-a prezentat, marţi, la Parchetul General. Potrivit România TV, Donţu a fost pus sub urmărire penală pentru ucidere din culpă.

26 ian. 2016, 08:01
Deputatul PNL Mihai Donţu, pus sub urmărire penală pentru ucidere din culpă UPDATE

Deputatul liberal Mihai Donţu a fost pus sub urmărire penală pentru ucidere din culpă de procurorii de la Parchetul General, potrivit România TV.

Totodată, anchetatorii au dispus expertizarea maşinii pe care o conducea Donţu în noapte accidentului, pentru a stabili viteza cu care mergea.

Mihai Donţu a lovit mortal pe trecerea de pietoni un bărbat de 60 de ani, la Braşov. Mihai Donţu a sosit, marţi dimineaţă, la Parchetul General, însă nu a stat de vorbă cu presa.

Deputatul Mihai Donţu, care se afla la volanul unui autoturism BMW, nu a acordat prioritate şi a accidentat mortal un bărbat de 60 de ani, care se angajase regulamentar în traversarea străzii pe o trecere de pietoni.

Mihai Donţu, care este căsătorit şi are doi copii minori, este cercetat pentru ucidere din culpă.

Donţu a fost consilier judeţean în perioada 2000-2008, iar din 2008 este membru în Comisia Buget-Finanţe Bănci din Camera Deputaţilor.