Derby-ul din Manchester, United-City. Guardiola l-a învins pe Jose Mourinho

Derby-ul Premier League, dintre Manchester United şi Manchester City, jucat sâmbătă, pe Old Trafford, s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, cu scorul de 2-1.

10 sept. 2016, 13:21
Derby-ul din Manchester, United-City. Guardiola l-a învins pe Jose Mourinho

Manchester Unidet şi Manchester City s-au întâlnit în etapa a 4-a din Premier League. Cel mai aşteptat duel al toamnei în Anglia a început cu o dominare clară a trupei lui Guardiola, care a deschis scorul în minutul 16, prin Kevin de Bruyne.

Un şut al aceluiaşi De Bruyne a şters bara câteva minute mai târziu, iar Iheanacho a ridicat apoi scorul la 2-0 pentru City, în minutul 36. Spre finalul primei reprize Claudio Bravo, portarul adus de Guardiola de la Barcelona, a gafat incredibil, iar Ibrahimovic a reluat fulgerător în plasă.

În repriza secundă nu s-a mai înscris, iar scorul final a rămas 2-1 pentru City. A fost prima înfrângere a lui United, cu Mourinho pe bancă, în timp ce Guardiola este neînvins ca antrenor al lui City şi ocupă primul loc în Premier League.

Echipe de start:

Manchester United: De Gea – Valencia, Bailly, Blind, Shaw – Pogba, Fellaini – Mkhitaryan, Rooney, Lingard – Ibrahimovici.

Manchester City: Bravo -Sagna, Otamendi, Stones, Kolarov – Fernandinho, De Bruyne, Silva – Sterling, Nolito, Iheanacho.