Derby-ul Dinamo – FCSB, întrerupt, după ce fanii dinamovişti au aruncat cu role de hârtie în teren

Dinamo-FCSB.  Meciul Dinamo - FCSB a fost întrerupt încă din primul minut, după ce fanii dinamovişti au aruncat cu role de hârtie în teren.

01 mai 2017, 17:56
Derby-ul Dinamo – FCSB, întrerupt, după ce fanii dinamovişti au aruncat cu role de hârtie în teren

Imediat după fluierul de start al arbitrului Ovidiu Haţegan, fanii dinamovişti au aruncat cu role de hârtie în teren.

Fanii dinamovişti au prezentat o coregrafie 3D -în care apărea chipul lui Nostradamus, o carte, un stadion, şi două mesaje pe care era scris: 2020 – Din dorinţa a milioane de oameni se va ridica la Dinamo – Stadion fără pistă şi Din dorinţa unora care nu au înţeles fenimenul fotbal, Steaua va dispărea.

Ei au mai afişat un banner pe care scria „Singura profeţie ce nu poate fi contrazisă, casa cea nouă de Nostradamus prezisă”. „Nu avem coregrafii sponsorizate, dar jucăm meciuri adevărate”, a fost mesajul arătat de galeria Stelei, transmite News.ro.

Meciul Dinamo – FCSB s-a reluat după o întrerupere de circa zece minute.

Meciul Dinamo – FCSB, contând pentru etapa a VIII-a a play-off-ului Ligii I, a început, luni seară, pe Arena Naţională, în prezenţa a peste 35.000 de spectatori.

Dinamo a început meciul în formula: Penedo Cano – Romera Navarro, Nedelcearu, Dielna, St. Filip – Mahlangu, Palic  – Hanca, Rivaldinho, D. Nistor – Nemec. Antrenor: Cosmin Contra

Pentru FCSB evoluează: Fl. Niţă – Pleaşcă, Bălaşa, Moke, Momcilovic – Pintilii, Ov. Popescu – G. Enache, Boldrin, Fl. Tănase – Alibec. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Meciul este arbitrat de Ovidiu Haţegan, ajutat de Octavian Şovre şi Vasile Marinescu, iar Cătălin Popa este rezervă.

Observatori sunt Patriţiu Abrudan şi Mircea Călin.