Descinderi la un clan de proxeneţi din Ialomiţa

Peste 50 de mascaţi şi procurori fac mai multe percheziţii după ce trei interlopi au dat şpagă 9.000 de euro unei persoane care le-a promis că are influenţă asupra magistraţilor şi-i va scăpa de un dosar penal în care sunt anchetaţi.

13 oct. 2014, 06:42
Descinderi la un clan de proxeneţi din Ialomiţa

Peste 50 de poliţişti de investigaţii criminale şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Ialomiţa efectuează, luni dimineaţa, patru percheziţii domiciliare pe raza municipiului Slobozia, fiind vizate locuinţele unor persoane fizice, bănuite de comiterea infracţiunii de cumpărare de influenţă.

Percheziţiile sunt efectuate la locuinţele a patru persoane, bănuite că, la începutul lunii octombrie, ar fi promis şi oferit 9.000 de euro, unei persoane care a lăsat să se creadă că are influenţă asupra unor magistraţi, pentru a-i determina pe aceştia să pronunţe o soluţie favorabilă într-un dosar penal.

Poliţiştii vor pune în aplicate patru mandate de aducere, persoanele bănuite urmând să fie conduse pentru audieri, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa.