Descoperire bizară făcută de o femeie într-o MAŞINĂ cumpărată SECOND HAND: Am urlat când am văzut FOTO

O femeie din Marea Britanie a avut parte de o descoperire bizară în momentul în care a ajuns acasă cu maşina pe care tocmai şi-o cumpărase. Astfel, în portbagaj, se afla un şarpe uriaş care fusese pierdut de de două luni de fostul proprietar.

21 aug. 2014, 08:12

Charlie Wise, o tânără de 23 de ani, si-a cumparat o maşină la mână a doua. Când a ajuns acasă, femeia a vrut să spele Volkswagen-ul, însă când a deschis portbagajul a avut parte de o sperietură zdravănă, potrivit Mirror.

FENOMEN STRANIU. Un oraş din România a fost invadat de şerpi

Chiar dacă la început a crezut că este vorba de o jucărie, ulterior a descoperit că era vorba de un şarpe boa uriaş. În momentul în care a încercat să pună mâna pe el, reptila a început să se mişte.

Am cumparat masina si am vrut sa o curat cand am ajuns acasa. Am realizat ca era un sarpe adevarat cand a scos limba si a inceput sa se miste. M-am speriat atat de tare incat am si tipat. Era foarte mare„, a declarat Charlie.

Citeşte şi Atacurile şerpilor din ultima perioadă ar putea anunţa o CATASTROFĂ. Vezi ce spun specialiştii

Femeia a sunat la poliţie şi o echipa a venit şi a luat şarpele. Charlie l-a sunat pe fostul proprietar pentru a îl întreba dacă şarpele îi aparţine, bărbatul recunoscând că a pierdut reptila în urmă cu două luni, dar nu se aştepta ca aceasta să se ascundă în portbagaj.