Atacurile şerpilor din ultima perioadă ar putea anunţa o CATASTROFĂ. Vezi ce spun specialiştii

Fenomen îngrijorător. Specialiştii spun că atacurile şerpilor din ultima perioadă ar putea anunţa un cutremur. Reptilele au ajuns şi în oraşe. În Buzău, de exemplu, pompierii au fost chemaţi să intervină pentru a scoate un şarpe din caroseria unei maşini.

RomaniaTV.net
12 iun. 2014, 06:47
Atacurile şerpilor din ultima perioadă ar putea anunţa o CATASTROFĂ. Vezi ce spun specialiştii

Specialiştii spun că şerpii simt mişcările tectonice şi ies din culcuşurile lor. Pompierii au fost chemaţi recent pentru a captura trei şerpi. Unul dintre ei se adăpostise sub capota unei maşini, iar altul se afla în apropierea unui loc de joacă. În ultima săptămână 7 persoane au ajuns la spital după ce au fost muşcate de şarpe.

Potrivit România TV, ultima victimă este un angajat al Direcţiei Sanitar Veterinare din Iaşi care a fost muşcat chiar la serviciu de un şarpe care s-a strecurat în instituţie.

O fetiţă de patru ani din satul mehedinţean Cosovăţ a fost transportată joi tot cu elicopterul SMURD la Craiova, după ce a fost muşcată de un şarpe în timp ce se afla cu bunica sa în grădina casei, iar duminică o altă fetiţă, de 11 ani, a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin, şi aceasta fiind muşcată de un şarpe pe un câmp, unde se afla cu mama sa la cules de fragi.

VEZI ŞI Un muncitor din Argeş, muşcat de o viperă

Specialiştii Secţiei ştiinţele naturii a Muzeului „Regiunii Porţilor de Fier” din Drobeta Turnu Severin au declarat că fenomenul invaziei de şerpi se datorează faptului că în această perioadă aceştia se împerechează.

Cu toţii au primit tratament specializat şi au rămas internaţi, pentru supraveghere.

Citeşte şi Turiştii din Hunedoara, ATENŢIONAŢI să se ferească de VIPERE