Despărţire neaşteptată în showbiz: „Nu mă mărit, nu am cu cine”

După ce a anunţat că pleacă în Statele Unite ale Americii pentru a-şi urma visul de a deveni actriţă la Hollywood, Iuliana Luciu s-a întors în România după aproximativ o lună de absenţă. Cel mai probabil, frumoasa brunetă s-a întors pentru că Ioan Neculaie a fost eliberat din închisoare.

14 apr. 2016, 18:17
Despărţire neaşteptată în showbiz: „Nu mă mărit, nu am cu cine”

În ultimii doi ani, Iuliana Luciu a pozat în femeie singură şi fără obligaţii, aflată în aşteptarea prinţului. Ce-i drept, nu a venit el pe cal alb, ci pe mulţi cai putere, şi nici nu mai este la prima tinereţe, însă, încă mai are căutare printre domnişoare. Este vorba despre Ioan Neculaie, millionarul de la Braşov, cunoscut pentru faptul că plătea bani grei unor personaje cunoscute din showbiz, pentru a întreţine relaţii sexuale. De altfel, omul de afaceri este si personajul-cheie în dosarul „Prostituţie şi proxenetism în showbiz”. Se pare că Iuliana şi iubitul ei au o relaţie de aproape un an, timp în care bărbatul a răsfăţat-o pe fosta asistentă TV cu cadouri scumpe, precum o maşină de lux şi bijuterii de zeci de mii de euro, scrie Cancan.

Sora Nicoletei Luciu a ţinut să facă lumină în legătură cu o posibilă căsătorie cu milionarul. Iuliana Luciu a postat un mesaj pe pagina ei de Facebook, unde anunţă că nu se mărită, pentru că nu are cu cine.

„Nu mă mărit! Pentru presă: nu mă mărit, nu mă mai sunaţi! Nu am cu cine! Doar atât am de spus pe subiectul acesta!”, a scris Iuliana Luciu.