Despărţire ŞOC în SHOWBIZ-UL din România. Toată lumea aştepta NUNTA, dar ei şi-au spus „ADIO!”

Încă un cuplu din showbiz-ul de la noi s-a despărţit. Ruptura a avut loc chiar în primele zile din 2018. Deşi cei doi anunţaseră nunta, acum totul s-a sfârşit.

08 ian. 2018, 16:00
Despărţire ŞOC în SHOWBIZ-UL din România. Toată lumea aştepta NUNTA, dar ei şi-au spus „ADIO!”

Cosmin Dobrescu, alias Cortes, a spus în martie că urmează să se căsătorească cu partenera sa, Alexandra, însă lucrurile s-au schimbat radical. Cortes a anulat căsătoria cu Alexandra, deşi cei doi se gândiseră chiar şi la copii.

O prezentatoare TV celebră divorţează după 17 ani. Au împreună trei copii frumoşi

„M-am logodit cu prietena mea pe care am cunoscut-o, nu ştiu, suntem împreună de zece luni, cam aşa. Probabil la anul o să fie nunta.(…)  A fost organizat, dar nu chiar din timp, adică am cerut-o acasă, am aşteptat-o când a venit de la serviciu, cu lumânări, cu petale de trandafiri, a fost aşa ca de poveste, frumos, cum trebuie să fie. N-a fost ceva gândit de luni de zile dinainte, pur şi simplu într-o zi m-am trezit dimineaţă şi am zis: Gata, astăzi! Mă însor. (…) Ne gândim şi la copii deja, dar oricum după nuntă vrem să… Vrem să facem ca la carte lucrurile, să nu facem copilul înainte de nuntă”, declara Cortes în martie 2017.

Cortes este un cântăreţ din România. Acesta a avut colaborări cu mai mulţi artişti de top, printre care şi Andreea Bălan.