Detalii CUTREMURĂTOARE ale ACCIDENTULUI din UNGARIA: Al doilea copil al familiei a privit neputincios tragedia

Detalii cutremurătoare despre familia de români care a murit într-un accident cumplit în Ungaria. Victimele sunt un bebeluş, părinţii şi bunicii lui. Oamenii se duceau la muncă în Polonia. Un alt copil al familiei, aflat într-o altă maşină a văzut cu ochii lui toată nenorocirea, informează România TV.

09 iun. 2014, 06:51
Detalii CUTREMURĂTOARE ale ACCIDENTULUI din UNGARIA: Al doilea copil al familiei a privit neputincios tragedia

Familia provenea din localitatea Ulieşi, judeţul Harghita. Cei cinci se deplasau către Polonia, acolo unde aveau unele afaceri. Aceştia veniseră în ţară pentru a petrece câteva zile libere.

În Ungaria, bărbatul a pierdut controlul asupra volanului. Poliţiştii presupun că acesta ar fi adormit la volan, pentru că altfel nu îşi explică faptul că pe carosabil nu există niciun fel de urmă de frânare.

Impactul a fost unul deosebit de violent. Maşina s-a lovit de un autobuz, iar din spate, maşina a fost lovită de un microbuz în care se aflau prieteni de-ai acestei familii. De asemenea, tot în microbuz se afla şi copilul cel mare al familie, în vârstă de 12 ani.

Copilul a asistat neputincios la accidentul în care şi-au pierdut viaţa toţi membrii familiei.

Cele cinci cadavre se află la morgă în Ungaria. Urmează ca luni să fie efectuate autopsiile, după care cadavrele să fie trimise în România, unde vor fi înmormântate.

VEZI şi ACCIDENT UNGARIA: IMAGINI de groază de la coliziunea cu CINCI ROMÂNI morţi