DETALII ÎNFIORĂTOARE despre moartea fetiţelor din Olt. Fiica cea mare s-a LUPTAT cu tatăl său pentru a SCĂPA

Necropsia fetei de 15 ani din Olt arată că, deşi primise mai multe lovituri, era în viaţă în momentul în care a fost spânzurată. Mai mult, aceasta a văzut când surioara sa mai mică a fost spânzurată de tatăl lor, informează România TV. Bărbatul fusese externat de la psihiatrie de doar câteva zile, el încercase să se sinucidă, iar familia l-a luat pe semnătură acasă.

29 mart. 2015, 10:31

În urma necropsiei, legiştii au stabilit că fetiţa cea mare, de 15 ani, s-a luptat cu tatăl ei atunci când şi-a dat seama că bărbatul vrea să o omoare. Legiştii au constatat că fetiţa a fost lovită în cap, dar şi că are mai multe zgârieturi pe faţă. Fata nu a murit însă în urma loviturii primite la cap. Atunci când a fost pusă în ştreang, fetiţa trăia.

Citeşte şi CUTREMURĂTOR. De unde s-a inspirat MONSTRUL care şi-a SPÂNZURAT copilele

Cutremurător este şi faptul că fetiţa de 15 ani a văzut-o şi pe sora ei de doar 9 ani spânzurată cu doar câteva minute înainte de către tată.

Oamenii din localitate vorbesc despre faptul că bărbatul nu ar fi trebuit externat din clinica de psihiatrie. În urmă cu câteva zile, bărbatul a vrut să se sinucidă şi a luat un pumn de pastile. A fost internat la psihiatrie şi externat după 3 zile după ce a fost scos pe semnătură, de o rudă. Întors acasă, a pus la punct un plan diabolic prin care să-şi ia viaţa, însă nu singur, ci alături de fiicele sale: Marina de nouă ani şi Claudia, care abia împlinise 15 ani. Şi-a ucis mai întâi fiica cea mică, după ce o trimisese pe sora ei la magazinul din sat. Când s-a întors, fata de 15 ani a înlemnit când şi-a găsit sora spânzurată.

Bărbatul s-a spânzurat, apoi, exact cum a făcut şi mama sa, exact în acelaşi loc. Bărbatul era cunoscut ca fiind alcoolic şi agresiv, localnicii cred că a vrut astfel să se răzbune pe soţie.

Citeşte şi TRAGEDIE în Olt. Un bărbat ŞI-A SPÂNZURAT fetiţele, apoi s-a sinucis şi el VIDEO


Ultimul mesaj postat de Claudia, fetita in varsta de 15 ani, le-a frant inimile apropiatilor. „Nu sunt singur in ploaie si vant, am cei mai buni prieteni de pe pamant”, au fost cuvintele pe care adolescenta le-a facut publice inainte de tragedie.