Dezastru în Liga 1, o echipă va fi exclusă din campionat. Răzvan Burleanu a făcut anunţul

Răzvan Burleanu a confirmat că sunt şanse ca Liga 1 să se desfăşoare cu doar 13 echipe începând cu partea a doua a sezonului în cazul în care ASA Târgu Mureş va intra în faliment.

07 dec. 2016, 15:37
Dezastru în Liga 1, o echipă va fi exclusă din campionat. Răzvan Burleanu a făcut anunţul

ASA Târgu Mureş a început actualul sezon cu şase puncte în minus, a intrat în insolvenţă, miercuri a mai fost depunctată cu trei trei puncte, iar pe 9 decembrie se va stabili dacă intră în faliment.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a spus că, în cazul în care ASA va intra în faliment, Liga 1 va continua cu doar 13 echipe: „Dacă se pronunţă falimentul în ceea ce priveşte un club din Liga 1, sunt zvonuri în acest sens, Federaţia e obligată să-l excludă. Adică să terminăm campionatul cu 13 echipe. E o chestiune pur şi simplu juridică: poţi să-ţi continui activitatea sau nu. Dacă ne referim la nivelul Ligii 1 e o decizie pe care LPF trebuie să o ia şi pe care a mai luat-o.

Nu are de ce să-mi fie frică, vorbim de o realitate. Dacă asta se întâmplă şi vedem practic că acesta este pasul, după ce echipa a intrat în insolvenţă ai două şanse: ori ieşi din insolvenţă, ori ajungi în faliment„, a declarat Burleanu, citat de digisport.ro.