Dezastru în urma furtunilor violente din sudul ţării. Apa a inundat şoselele, mai multe localităţi au fost inundate VIDEO

Dezastru în urma furtunilor violente din sudul ţării. Pe Valea Oltului, apa a ajuns pe şosele, iar cozile sunt kilometrice. Iar în Mehedinţi, zeci de gospodării au fost inundate, iar oamenii sunt disperaţi. În 12 ore au căzut 140 de litri pe metrul pătrat.

16 iul. 2016, 12:04
Dezastru în urma furtunilor violente din sudul ţării. Apa a inundat şoselele, mai multe localităţi au fost inundate VIDEO

Pe Valea Oltului, unul dintre cele mai aglomerate drumuri din România, e dezastru. După ploile torenţiale apa a ajuns pe şosea în zona Câineni. Maşinile înaintează cu greu. Sunt cozi de câţiva kilometri pe ambele sensuri.

În Mehedinţi a plouat cu găleata, iar 20 de gospodării din 4 sate sunt sub ape. Oamenii s-au trezit cu adevărate lacuri în curţi, apa are şi jumătate de metru. Totul pentru că şanţurile din faţa caselor nu au fost curăţate.

Citeşte şi Cod portocaliu şi galben de inundaţii în mai multe bazine hidrografice

Meteorologii au veşti proaste, jumătate de ţară este sub avertizare cod galben de ploi torenţiale, iar 10 judeţe intră sub cod portocaliu de vreme extremă în această după-amiază.