DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE. Cum a păcălit-o Anamaria Prodan pe mama ei să meargă în Cuba, ţară unde s-ar vindeca anumite forme de cancer

In primavara lui 2017, Anamaria Prodan a incercat sa isi vindece mama de cancer in strainatate

18 apr. 2018, 07:52
DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE. Cum a păcălit-o Anamaria Prodan pe mama ei să meargă în Cuba, ţară unde s-ar vindeca anumite forme de cancer

Ionela Prodan a murit luni seara, la orele 21.00, la Spitalul Elias din Bucuresti, dupa ce un cancer nemilos la pancreas i-a fost fatal. Artista, in varsta de 70 de ani, s-a stins din viata, avand-o alaturi pe fata ei, Anamaria.

Citeşte şi Anamaria Prodan, primele declaraţii după moartea mamei sale. „Îmi spunea, eu când o să mor…”

De cand s-a imbolnavit, Ionela Prodan a avut un sprijin extraordinar in Anamaria! Impresara a fost cea care a ingrijit-o pana in ultima clipa, a stat cu ea in spital zi si noapte, i-a dat sa manance cu lingurita, i-a monitorizat perfuziile si a avut grija ca marea vedeta a folclorului romanesc sa fie mereu schimbata si sa arate impecabil, asa cum isi dorea ea.

Ionela Prodan a murit luni seara! Ce spera sa gaseasca fiica ei, anul trecut, in strainatate

De altfel, Anamaria a fost si persoana care a incercat si, totodata, a cautat toate leacurile posibile pentru a o vindeca! Asa a ajuns, in primavara anului trecut, si in Cuba, tara recunoscuta in a trata anumite forme de cancer!

Citeşte şi Sicriul Ionelei Prodan a fost depus la capela Cimitirului Bellu. Fiica artistei plânge la căpătâiul ei. Când va fi înmormântată

„Anamaria nu a vrut sa ii spuna mamei sale ca sufera de o maladie grava la pancreas. Fara sa stie Ionela Prodan, prin recomadari, ea a gasit o clinica de specialitate din Cuba si, dupa ce a discutat cu medicii, si-a convins parintele sa mearga intr-o vacanta acolo, nicidecum la vreun tratament. Mai mult, i-a zis de un spital specializat pe infrumusetare, fiindca Ionela ar fi refuzat sa se supuna unor analize in strainatate, si-ar fi dat seama ca ar fi ceva in neregula. Mai mult, pentru a fi cat mai credibila, Ana i-a spus, la fata locului, ca va face si ea aceleasi investigatii, deoarece vrea sa arate perfect!”, au dezvaluit persoane apropiate familiei. 

Din pacate, in Cuba, dupa rezultatele analizelor, Anamaria nu a gasit remediul miraculos pentru mama ei. „Medicii de acolo aveau tratamente doar pentru cancerul pulmonar, astfel ca, ea a trebuit sa se intoarca in tara si sa caute alte solutii. Din nefericire, pana la urma, in ciuda eforturilor, nu a reusit sa sis salveze mama si Ionela Prodan a murit luni seara la Elias”, au mai spus apropiatii familiei.