Dezvăluiri incredibile despre Nicolae Guţă. De ce a ajuns la urgenţe după prima noapte de amor cu Beyonce de România

Dezvăluiri uluitoare din relaţia lui Beyonce de România şi Nicolae Guţă! La prima lor întâlnire manelistul a luat o pastilă de virilitate însă cei doi au ajuns direct la spital. Mai mult, se pare că deşi primeşte bani fără număr din dedicaţii, Guţă e foarte zgârcit: doarme în maşină să nu dea bani pe hotel şi mânăncă pâine cu salam să nu meargă la restaurant.

27 sept. 2016, 08:13
Dezvăluiri incredibile despre Nicolae Guţă. De ce a ajuns la urgenţe după prima noapte de amor cu Beyonce de România

Beyone de România nu va uita niciodată prima întânire cu Nicole Guţă, informează România TV. „Ce credeti voi ca facaut Guta, sa ma suprinda in acea seara? A luat o pastila, o pastila albastra care se numeste maraton. Ca sa fie mai viril, sa ma impresoneze si nu a rezistat deloc ca i-a ramas in gat si am plecat la urgente”, a declarat Beyonce de România. 

Citeşte şi „Mă operez ca să fiu iar virgină”. Fotografii incendiare cu fundul „tunat” al unei vedete autohtone

Nicolae Guţă a păcălit-o pe Beyonce că are o talie trasă prin inel. „Sunt colantii cu talie inalta care mai subtiaza burta, i-a luat colantii Narcisei, s-a imbracat cu ei. Un barbat sa vina cu colanti cu talie sa ii tina burta”, a mai spus fosta iubită a lui Nicolae Guţă. 

Nicolae Guţă are şi metode de a se feri de bolile sexuale: le dă femeilor pastile şi irigatoare…folosite.

„Înainte sa intretina relaţii sexuale cu o femeie ce credeti ca face Nicolae Guta? A venit la mine cu un irigator, pastile, sa nu am vreo boala, ii dai pastilla femeii si dupa juma de ora te culci cu femeia, ce efect are pastila aia? Ce credeti, irigatorul meu nu era nou. Asa face cu fiecare femeie, o curata inainte”, a amintit Beyonce. 

Citeşte şi Primele imagini cu Beyonce după ce a ieşit din operaţie!

Beyonce a povestit şi cât de zgărcit e manelistul. „Nu lua o camera la hotel, dormeam in masina. Nu dadea bani. Ne-am trezit a doua zi, am tras pe dreapta si ne-am culcat. În masina mancam, cumpara salam, parizer paine si mancam in masina. Am fost la un restaurant, la Petrosani, si am comandat fiecare ciorba de fasole cu afumatura si eu am luat si o salata si nu am putut sa mananc tot si el ia la pachet. A luat salata de varza a mestecat peste ciorba de fasole si i-a zis lui omul ala sa o puna la pachet”, a spus  Beyonce.