Diana Constantin, DRAMA INCREDIBILĂ care i-a marcat VIAŢA. Prin ce a trecut fosta ispită de la INSULA IUBIRII

Diana Constantin, una dintre cele mai controversate concurente de la "Insula Iubirii", a vorbit despre un subiect sensibil din viața ei.

27 nov. 2018, 15:34
Diana Constantin, DRAMA INCREDIBILĂ care i-a marcat VIAŢA. Prin ce a trecut fosta ispită de la INSULA IUBIRII

Diana Constantin s-a născut când mama ei avea doar 15 ani, motiv pentru care aceasta a decis să o lase la orfelinat. Ulterior, a fost adoptată de o mătuşă. Fosta ispită s-a confesat pe un cont de socializare.

Maria Ilioiu, ispita de la Insula Iubirii, depre cât a câştigat cel mai mult într-o nopate. „Am mers pe 300 de euro!”

„Leagănul copilăriei 2. Adopţia

Mama mea era un copil cu copil, avea doar 15 ani când eu am apărut, aşa că am ajuns într-un orfelinat, o a doua casă în care am locuit doar un an. Vârsta nu îmi permitea să înteleg de ce sunt atâtea feţe străine lângă mine şi de ce nu mai simţeam căldura mamei.

Universul meu atât de sigur nu mai există, eram doar eu, iar eu trebuia să construiesc un altul de la zero.

Doar că lucrurile au luat o întorsură. Am fost adoptată de mătuşa mea, femeia care avea să-mi reconstruiască tot ceea ce credeam că s-a darâmat. Si aşa a si făcut. Mi-a dăruit o nouă viaţa, o nouă casă, o nouă căldură sufletească de care să mă bucur. Îmi aduc aminte doar zâmbetul ei larg, melodiile ce-mi gâdilau urechile şi îmi mângâiau sufletul. Îmi aduc aminte de mâinile mari ale tatei ce mă alinau de fiecare dată, rememorez fiecare plimbare pe bicicleta de acasă până-n oraş şi gustul dulciurilor pe care mi pe lua”, a scris Diana Constantin.