DIETA cu care poţi detoxifia organismul şi cu care poţi slăbi până la 7 kilograme într-o lună

Încă din vechime, natura a reprezentat mereu principala sursă farmaceutică a oamenilor. Natura ne oferă toate proprietăţile şi nutrienţii de care avem nevoie ca să ne vindecăm de aproape orice boală.

19 iul. 2017, 13:09
DIETA cu care poţi detoxifia organismul şi cu care poţi slăbi până la 7 kilograme într-o lună

Odată cu descoperirea adevăratului potenţial al naturii, omul modern a reînceput să se îndrepte către medicina naturistă. Spre deosebire de substanţele sintetice, remediile naturale sunt ieftine, uşor procurabile şi, cel mai important, nu produc efecte adverse, potrivit secretele.com.

Un astfel de remediu naturist foarte căutat în ultima vreme este preparatul cu seminţe de chia şi lămâie, care previne răceala şi gripa, detoxifiază organismul şi împiedică depunerea grăsimilor în exces. Remediul este uşor de preparat acasă.

Ingrediente necesare:

  • Zeamă de lămâie (1 fruct).
  • Seminţe de chia (o lingură).
  • Miere (o lingură).
  • Apă (1 ½ pahare).

Mod de preparare şi folosire:

Înmoaie seminţele de chia în apă timp de cel puţin o oră. După ce absorb apa, seminţele vor căpăta aspectul unor pilule pline cu gel. Pune toate ingredientele la blender şi amestecă-le bine, după care remediul este gata.

Consumă tot acest suc în fiecare dimineaţă ca să accelerezi metabolismul şi să slăbeşti mai mult şi mai repede.

Lămâia conţine multe vitamine (B, C şi P), dar şi minerale precum potasiu, fosfor, fluor, sodiu, fier şi calciu. Purifică întregul organism şi are foarte puţine calorii (doar 29 de calorii per 100 g de suc). Mai mult, lămâia este bogată în fibre cu rol de eliminare a toxinelor din organism.

Seminţele de chia sunt un antioxidant natural puternic şi au un conţinut bogat de fibre, calciu, proteine şi acizi graşi omega 3. De asemenea, aceste seminţe potolesc foamea, reduc pofta de alimente şi scad glicemia.

Citeşte şi Dieta de sezon: Slăbeşte vara cu dieta cu lămâie