Dieta Marilyn Monroe are efecte uimitoare

Cand ne gandim la fizicul unei femei inalte de 1,66 de metri, care cantareste intre 54 si 58 de kilograme, ne imaginam un trup usor plinut. Insa aceste dimensiuni le avea Marylin Monroe, care la 50 de ani de la moartea ei ramane una dintre cele mai sexy femei din lume.

29 dec. 2014, 05:59
Dieta Marilyn Monroe are efecte uimitoare

In prezent, vedetele de la Hollywood se chinuiesc sa ajunga la marimea 0, care la noi echivaleaza cu marimea 32-34. Cu toate acestea, trecerea timpului a dovedit ca nu kilogramele in minus fac o femeie senzuala si remarcabila dupa decenii de la moartea ei, ci formele voluptoase si, mai ales, tonifiate.

Aceasta este Marylin Monroe, de la decesul careia s-au implinit 50 de ani pe data de 6 august. Sex-simbolul avea doar 36 de ani cand a fost gasita moarta in camera sa, iar cauza decesului ei isca chiar si astazi numeroase controverse: sinucidere, moarte accidentala cauzata de proasta dozare a somniferelor sau crima.
In ciuda semnelor de intrebare care planeaza asupra mortii ei, un lucru este cert: Marilyn Monroe ramane una dintre cele mai sexy femei care au aparut vreodata pe marile si pe micile ecrane, in ciuda faptului ca formele ei nu aduceau cu zveltetea specifica starurilor de astazi.

Continuarea pe Lyla.ro