SIMONA HALEP – CAROLINE WOZNIACKI 0-6, 2-6, urmează meci decisiv cu Svitolina pentru semifinale

Simona Halep, locul 1 WTA, a pierdut categoric meciul cu daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA, în a doua rundă din Turneul Campioanelor, scor 0-6, 2-6, după un meci care a durat o oră.  

25 oct. 2017, 06:55
SIMONA HALEP – CAROLINE WOZNIACKI 0-6, 2-6, urmează meci decisiv cu Svitolina pentru semifinale

UPDATE: Înfrângere incredibilă pentru Simona Halep, în al doilea meci de la Turneul Campioanelor! Liderul mondial i-a luat numai două game-uri Carolinei Wozniacki, scor 0-6, 2-6, iar lucurile se complică în Grupa Roşie! Simona trebuie să îşi revină după un joc dezastruos şi să se mobilizeze pentru partida cu Elina Svitolina de vineri, care devine una cruciala!


DIGI SPORT LIVE VIDEO ONLINE SIMONA HALEP – CAROLINE WOZNIACKI. Luni, Wozniacki a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-0, pe ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA, iar Halep a trecut, cu scorul de 6-4, 6-2, de sportiva franceză Caroline Garcia, locul 8 WTA, în prima etapă a Grupei Roşii.

Învinsele din aceste partide, Svitolina şi Garcia, vor juca tot miercuri, după meciul Halep-Wozniacki.

Halep are palmares negativ cu Wozniacki, scor 2-3. Simona Halep are doar un meci cu Wozniacki în 2017, pierdut în sferturi la Eastbourne, cu 7-5, 4-6, 1-6. În 2015, ele şi-au împărţit victoriile, scor 7-5, 5-7, 6-2, pentru Wozniacki, în semifinale, la Stuttgart şi 2-6, 6-1, 6-1 pentru Halep, tot în semifinale, la Dubai. Daneza a câştigat şi ea un meci la Dubai împotriva sportivei din Cosntanţa, în optimi, în ediţia 2012, scor 6-2, 6-3. Halep s-a impus în 2013, în semifinale la New Haven, scor 6-2, 7-5.

În primele meciuri din Grupa Roșie, Simona Halep, locul 1 WTA, a trecut de Caroline Garcia, locul 8 WTA, scor 6-4, 6-2, iar Caroline Wozniacki, locul 6 WTA, a obținut o victorie categorică în fața Elinei Svitolina, locul 4 WTA, scor 6-2, 6-0. 

Cum se califică Simona Halep în semifinale:

1. Câștigă meciul cu Caroline Wozniacki, iar Caroline Garcia o va învinge pe Elina Svitolina. Simona Halep se va califica sigur chiar de pe primul loc

2. Câștigă meciul cu Wozniacki, iar Svitolina o bate pe Garcia. Atunci Simona va depinde de jocurile din ultima etapă pentru a vedea de pe ce loc va ajunge în semifinalele competiției.

3. Pierde meciul cu Wozniacki. Pentru a ajunge în semifinale, Simona Halep trebuie s-o bată în ultima rundă pe Elina Svitolina.

În prezent, clasamentul din grupa roșie de la Turneul Campioanelor se prezintă astfel:

CLASAMENT GRUPA ROȘIE

1. Caroline Wozniacki 1 2-0 12-2

2. Simona Halep 1 2-0 12-6

3. Caroline Garcia 0 0-2 6-12 

4. Elina Svitolina 0 0-2 2-12  

HALEP – WOZNIACKI LIVE la SINGAPORE. ONLINE STREAM Digi Turneul Campioanelor – VIDEO. Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial şi principala favorită,o va întâlni pe Caroline Wozniacki din Danemarca în al doilea meci de la Turneul Campioanelor, în Grupa Roșie. Meciul e transmis LIVE VIDEO pe DigiSport și ONLINE STREAM pe site, de la 14.30, miercuri. 

HALEP – WOZNIACKI LIVE la SINGAPORE. ONLINE STREAM Digi Turneul Campioanelor – VIDEO. Halep a debutat cu o victorie, luni, în Grupa Roşie a Turneului Campioanelor de la Singapore, 6-4, 6-2 cu Caroline Garcia (Franţa). 

HALEP – WOZNIACKI LIVE la SINGAPORE. ONLINE STREAM Digi Turneul Campioanelor – VIDEO. Halep (26 ani) şi-a luat astfel revanşa după ce a fost învinsă recent de Garcia în finala de la Beijing. Simona Halep o conduce acum pe Garcia cu 3-1 în confruntări, victorii obţinute în 2016 la Sydney, cu 6-4, 2-6, 6-1, în optimi, şi anul acesta, în sferturi, la Toronto, cu 6-4, 6-2. Garcia a învins recent, în finală la Beijing, cu 6-4, 7-6 (3), succes care i-a adus în mare măsură calificarea la Turneul Campioanelor. 

Prima victorie de la Singapore îi asigură Simonei 263.000 de dolari şi 250 de puncte WTA. Garcia şi-a asigurat 110.000 dolari şi 125 puncte WTA. 

DIGI SPORT LIVE VIDEO ONLINE SIMONA HALEP – CAROLINE WOZNIACKI.

Jucătoarea daneză de tenis Caroline Wozniacki a învins-o categoric pe ucraineanca Elina Svitolina, 6-2, 6-0, luni, la debutul lor în Grupa Roşie a Turneului Campioanelor de la Singapore. 

Caroline Wozniacki, locul 6 WTA cap de serie numărul şase, a câştigat după numai 59 de minute. Elina Svitolina, N.4 în ierarhia WTA şi a patra favorită, a confirmat că traversează o perioadă slabă. 

Navratilova o avertizează pe Simona Halep: „Așa nu poți câștiga un Grand Slam”

Martina Navratilova, 61 de ani, una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din istorie, a comentat jocul Simonei Halep.

Cehoaica, câștigătoare a 18 turnee de Grand Slam, spune că SImona are un joc sigur, care a ajutat-o să urce pe locul 1 WTA, dar că îi va fi greu să câștige un turneu de Grand Slam în acest fel.

SIMONA HALEP CAROLINE WOZNIACKI LIVE TV. Unde vezi meciul SIMONA HALEP CAROLINE WOZNIACKI LIVE TV VIDEO STEREAM ONLINE

„Tenisul-procentaj te urcă pe primul loc, dar nu îți aduce turnee de Grand Slam. Acolo ajungi să te duelezi cu jucători în formă, iar contra lor trebuie să joci un tenis mai mult decât procentual

În finala de la Roland Garros (n.r. pierdută de Halep cu Ostapenko), Simona a jucat precaut și a fost aproape de a câștiga. A avut și multe momente în care a încercat câteva lovituri decisive, dar în momentele importante nu a riscat. A plătit pentru asta.

După înfrângerea asta, Halep a devenit mai bună în momentele-cheie.

Eu cred că e mai greu să termini anul pe primul loc WTA decât să câștigi un turneu de Grand Slam. Să ajungi pe locul 1 trebuie să joci grozav și să ai un tenis consistent. Trebuie să fii mai bun decât toți. La un Mare Șlem poți prinde două săptămâni bune și să câștigi. Doar trebuie să fii mai bun decat cei 7 jucători cu care te duelezi”, a spus Navratilova pentru site-ul WTA.

Karolina Pliskova, prima semifinalistă a Turneului Campioanelor, după ce a învins-o pe Garbine Muguruza

Jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 3 WTA, şi-a asigurat, marţi, calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore, după ce a învins-o, scor 6-2, 6-2, pe Garbine Muguruza din Spania, locul 2 WTA, în etapa a doua din Grupa Albă.

Pliskova s-a impus în 62 de minute de joc, într-un meci în care şi-a pierdut serviciul o singură dată – în setul doi – şi a reuşit cinci break-uri.

În prima partidă de marţi, din Grupa Albă, americanca Venus Williams, locul 5 WTA, a trecut, cu scorul de 7-5, 6-7 (3), 7-5, de letona Jelena Ostapenko, numărul 7 mondial.

În urma acestor rezultate, Pliskova a obţinut calificarea în semifinale, în timp ce Ostapenko a fost eliminată. În ultima rundă, vor avea loc meciurile Ostapenko – Pliskova şi Muguruza – Williams.

DIGI SPORT LIVE VIDEO ONLINE SIMONA HALEP – CAROLINE WOZNIACKI.

Clasamentul Grupei Albe, după două etape:

1. Karolina Pliskova – 2 meciuri, 2 victorii, 0 înfrângeri, 4-0 la seturi

2. Garbine Muguruza – 2 meciuri, 1 victorie, 1 înfrângere, 2-2 la seturi

3. Venus Williams – 2 meciuri, 1 victorie, 1 înfrângere, 2-3 la seturi

4. Jelena Ostapenko – 2 meciuri, 0 victorii, 2 înfrângeri, 1-4 la seturi

Simona Halep – Caroline Garcia 6-4, 6-2 

Halep – Garcia 6-4, 5-1, Simona, la un game de prima victorie în Turneul Campioanelor.

Halep – Garcia 6-4, 3-1, Simona face un pas decisiv spre câştigarea meciului.

Halep – Garcia 6-4, 1-1, fiecare jucătoare îşi ia serviciul în setul al doilea.

HALEP-GARCIA ONLINE STREAM Turneul Campioanelor 2017: 6-4, victorie în primul set!

Halep – Garcia 5-4. Simona Halep a reuşit din nou un break 

Halep – Garcia 3-4, franţuzoaica ia două game-uri la rând.

Halep – Garcia 3-2. Simona Halep a reuşit primul break al partidei de o manieră impresionantă, fără punct pierdut. 

Halep – Garcia 1-2. Caroline Garcia a servit perfect şi nu a pierdut niciun punct în al treilea game al partidei.

Halep – Garcia 1-1. Simona Halep a câştigat la mare luptă pe propriul serviciu, după ce a salvat două mingi de break ale adversarei.

Deși a devenit ultima jucătoare calificată în Singapore, despre franțuzoiacă se poate spune că este și cea mai în formă jucătoare din acest moment, având în vedere că a câștigat turneele de la Wuhan și Beijing.