Din păcate, veşti triste, „inima s-a oprit…”. Este vorba de celebrul Bobby din Dallas

Actorul Patrick Duffy a ajuns în pragul vârstei de 70 ani. Celebrul Bobby din Dallas a avut parte de un an 2017 cumplit.

RomaniaTV.net
10 nov. 2018, 06:48
Din păcate, veşti triste, „inima s-a oprit…”. Este vorba de celebrul Bobby din Dallas

Duffy a dispărut din viața publică de anul trecut, iar recent, el a fost prezent la un eveniment organizat de postul TV Hallmark, unde a arătat de nerecunoscut.

Actorul a slăbit brusc și arată foarte îmbătrânit. Adevărul a ieșit la iveală după un mesaj postat de actor pe contul său de Twitter. „În această zi, acum șase luni, inima mea s-a oprit. Încă mai trăiesc pentru că asta a fost dorința ei. Vom fi împreună pentru totdeauna. Îți multumesc pentru toată iubirea și grija”, a scris Patrick, abia pe 23 iunie pe Twitter.

Patrick Duffy și Carlyn Rosser Duffy erau căsătoriți din 1974, iar în ultimele luni apăruseră tot felul de știri care spunea că aceasta este grav bolnavă.

De fapt, Carlyn se stinsese din viață pe 23 ianuarie. Patrick a preferat să păstreze tăcerea despre această tragedie și și-a înmormântat soția în secret. Durerea a fost imensă pentru el, dar a găsit puterea să le zâmbească fotografilor la evenimentul organizat de Hallmark.

Interpretul lui Bobby din Dallas s-a confruntat cu cancer de piele în urmă cu câțiva ani. A scăpat de această maladie în anul 2013.