DINAMO-CHIAJNA 0-1 în etapa a 10-a din Liga I. S-a cerut DEMISIA lui Ioan Andone. VEZI CLASAMENTUL

Dinamo a pierdut, sâmbătă, meciul disputat pe teren propriu, cu Concordia Chiajna, scor 0-1, în etapa a 10-a Ligii I.

24 sept. 2016, 19:33
DINAMO-CHIAJNA 0-1 în etapa a 10-a din Liga I. S-a cerut DEMISIA lui Ioan Andone. VEZI CLASAMENTUL

Prima mare ocazie a partidei a venit în minutul 7. Hanca i-a pasat lui Rotariu, iar mijlocașul dinamovist a întors la Nistor, care a șutat de la marginea careului de 16 metri, însă Bălgrădean a intervenit și a respis.

În minutul 24, Cristescu a scăpat singur cu Brănesc după o greșeală a lui Mihai Popescu, dar șutul expediat de mijlocașul ilfovenilor a fost reținut de Brănescu.

La faza imediat următoare, Rotariu a șutat de la aproximativ 20 de metri, dar mingea a fost boxată de Bălgrădean.

Concordia a dat lovitura pe Ștefan cel Mare în minutul 33, prin reușita lui Cristescu, aflat la primul gol marcat în acest sezon de Liga I. Mijlocașul de 31 de ani a fost găsit excelent de centrarea expediată de Bucurică și l-a învins pe portarul „câinilor” cu o lovitură de cap.

Dinamo a avut o acțiune prelungită de atac în minutul 52, însă Lazăr a lovit prima oară bara, pentru ca mai apoi șutul expediat de Rotariu să fie respins de Bălgrădean.

Dinamoviștii au pus presiune la poarta ilfovenilor și avut un gol anulat în ultimele minute ale meciului, când Vali Lazăr a marcat, dar Alexandru Tudor a fluierat fault în atac.

Este prima înfrângere suferită de Dinamo pe teren propriu în acest sezon.

Dinamo – Chiajna 0-1

M. Cristescu ’33

DINAMO: Brănescu – Hanca (71 May), Popescu, Maric, Filip – Nistor (63 Romera), Busuladzic, Palic – Rotariu (81 P. Petre), Nemec, Lazăr.

CHIAJNA: Bălgrădean – Bărboianu, Tincu, Albu, Bucurică – Feussi, R. Costin, Cristescu (87 Serediuc), Grădinaru – Buleică – M. Constantinescu.

CLASAMENT