DINAMO FCSB. Rednic aduce doi jucători, Dică mai pierde un titular

DINAMO FCSB. Mircea Rednic, antrenorul celor de la Dinamo, a fost prezent, miercuri, la casele de bilete din "Ștefan cel Mare", unde a vândut bilete fanilor pentru derby-ul cu FCSB, programat, duminică, de la ora 21:00.

07 nov. 2018, 13:42
DINAMO FCSB. Rednic aduce doi jucători, Dică mai pierde un titular

DINAMO FCSB. Mircea Rednic a spus că la Dinamo vor fi prezentați doi jucători, dezvăluind și că unul dintre transferuri, cel mai probabil fundașul stânga Naser Aliji, va fi în lot pentru meciul cu FCSB de duminică. „Aș fi vrut să fie coadă la bilete, dar sunt sigur că vor veni mulți suporteri la meci. Sunt special, de asta am venit la bilete, fac de toate. Nu mă tem de reacția suporterilor, inclusiv la meciul cu Voluntari s-au manifestat cum cred ei de cuviință. Ei au fost mereu alături de echipă, iar Dinamo e printre puținele echipe care au suporteri. Cred că azi vor fi prezentați doi jucători, un altul a venit în probe. Unul sigur s-ar putea să fie în lot pentru meciul cu Steaua, nici nu vreau să-i expun. Unul ar putea să intre. E un meci important, cu siguranță va fi o atmosferă frumoasă”, a declarat Rednic.

DINAMO FCSB. În schimb, FCSB a anunţat, miercuri, că Ovidiu Popescu a fost operat la genunchiul stâng şi că perioada estimată de recuperare în cazul său este de şase luni.  Intervenţia de reconstrucţie a ligamentului încrucişat anterior şi sutură a meniscului intern a avut loc marţi după-amiază. „Procedura a fost efectuată de Dr. Ion Bogdan Codorean şi Dr. Flavian Aramitu, iar perioada estimată de recuperare postoperator este de 6 luni”, se arată pe site-ul oficial al FCSB.

DINAMO FCSB, meci din etapa a 15-a a Ligii 1, se joacă, duminică, 11 noiembrie, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport, Telekom Sport şi Look Sport.