DINAMO KIEV – STEAUA 3-1. Înfrângere în Liga Europa, Steaua a scăpat ieftin la Kiev

DINAMO KIEV – STEAUA 3-1. Roş-albaştrii au pierdut al doilea meci jucat în grupele Ligii Europa, dar scorul cu care ucrainenii s-au impus este blând raportat la ocaziile pe care le-au avut în timpul meciului.

02 oct. 2014, 13:51
DINAMO KIEV – STEAUA 3-1. Înfrângere în Liga Europa, Steaua a scăpat ieftin la Kiev

DINAMO KIEV – STEAUA 3-1. Laurenţiu Reghecampf se pare că a fost cel mai realist înaintea partidei Stelei de la Kiev, din Liga Europa.

Aflat la mare distanţă de casă, proaspătul finalist al Ligii Campionilor Asiei le-a cântărit bine pe Steaua şi pe Dinamo Kiev şi a tras concluzia că roş-albaştrilor le va fi aproape imposibil să câştige în Ucraina. A avut dreptate, fiindcă Steaua a fost depăşită total joi seara şi doar fazele din final, care au culminat cu un gol marcat de Rusescu, la 0-2, au mai salvat imaginea unei Stele ce a părut obosite, incapabilă să ţină ritmul cu bătăiosul său adversar.

Chipciu a avut o şansă uriaşă de a deschide scorul în minutul 30, când portarul Kievului a respins în bară, însă aceasta a fost singura mare ocazie a Stelei în prima repriză. În schimb, Dinamo a dominat în permanenţă şi şi-a încununat insistenţa printr-un gol al lui Iarmolenko, în urma unei lovituri libere.

În repriza secundă, doar paradele lui Arlauskis au ţinut Steaua în joc, însă şi aşa, steliştii au mai încasat un gol, până când Rusescu să relanseze partida, pentru câteva zeci de secunde, în minutul 89.

Steaua rămâne însă cu şanse mari la calificarea în primăvara europeană, valoric fiind peste Aalborg şi Rio Ave, chair dacă sub Dinamo Kiev.

Click aici pentru a vedea Dinamo Kiev – Steaua

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 90+2 GOL Dinamo Kiev! Teodorczik a marcat după o fază şcoală, ca la antrenament, pe un contraatac al Kievului! Steliştii reclamă un henţ la o fază anterioară, dar rămâne 3-1!

Min. 90 Partida va fi prelungită trei minute.

Min. 89 GOOOL Steaua! Rusescu marchează cu capul, după ce Keşeru a prelungit mingea la un corner executat de Chpciu! Dinamo Kiev – Steaua 2-1!

Min. 84 Două ratări uriaşe ale kievenilor, la aceeaşi fază! Kraveţ a reluat din câţiva metri, Arlauskis a respins, iar apoi Buialski a reluat peste poartă!

Min. 82 A doua schimbare la Steaua, iese Stanciu, introdus în debutul reprizei a doua, în locul lui intră Rusescu.

Min. 78 O nouă ocazie mare a ucrainenilor, şutul lui Belhanda din lovitură liberă trece puţin pe lângă vinclul porţii noastre.

Min. 77 Cartonaş galben pentru Szukala, după ce acesta l-a tras de tricou pe Kraveţ, în faţa căruia peurduse neglijent balonul.

Min. 76 Prima schimbare la Dinamo Kiev, Buialski îi ia locul lui Sidorciuk.

Min. 66 GOL Dinamo Kiev! Acţiune superbă a ucrainenilor! Lens a centrat înalt în careul nostru, aproape de linia de fund, Iarmolenko a întors pentru Kraveţ, care l-a învins pe Arlauskis cu un şut la semiînălţime! Dinamo Kiev – Steaua 2-0!

Min. 62 Sânmărtean este deposedat de Kraveţ, iar mingea ajunge la Lens, care şutează la poartă, dar Arlauskis respinge incredibil!

Min. 60 Şut Iarmolenko, de la 20 de metri, prinde Arlauskis.

Min. 57 Ocazie monumentală a Stelei, la un corner executat de Keşeru! Puţin a lipsit ca Varela să reia în poarta lui Dinamo Kiev!

Min. 57 Prima schimbare la Steaua, Nicuşor Stanciu a intrat în locul lui Gabi Iancu.

Min. 56 Ocazie uriaşă a lui Dinamo Kiev, irosită de Kraveţ! Acesta a trimis puţin pe lângă poartă, la capătul unui contraatac ucigător al ucraineilor!

Min. 53 Şut Belhanda, din colţul careului de 16 metri, pe lângă poarta noastră.

Min. 50 Cap Szukala, departe de poartă, în urma unui corner.

Min. 49 O nouă ocazie a lui Dinamo Kiev, în urma unei lovituri libere executate cu schemă. Şutul lui Iarmolenko este reprins în corner de Arlauskis!

În cealaltă partidă a grupei, Aalborg a deschis scorul cu Rio Ave, 1-0.

Min. 46 A început repriza secundă.

Min. 45 Finalul primei reprize.

Min. 40 GOL Dinamo Kiev! Ucrainenii au executat cu schemă o lovitură liberă. Belhanda a ridicat balonul peste zidul nostru, Iarmolenko a ţâşnit şi a şutat din vole, sub bară! Dinamo Kiev – Steaua 1-0!

Min. 36 Stelistul Paul Papp vede primul cartonaş galben al meciului, pentru un fault asupra lui Belhanda.

Min. 30 Bară Steaua! Chipciu este găsit excelent de Keşeru în careul lui Dinamo, însă şutul stelistului este respins în bară de portarul Rybka!

Min. 26 Şut Tănase, din afara careului, însă pe centrul porţii, iar Rybka reţine. A fost primul şut pe poartă al meciului.

Min. 23 Centrare Burda, de pe stânga, prinde Arlauskis.

Min. 20 Steaua este dominată la Kiev, dar ucrainenii nu şi-au creat ocazii foarte mari la poarta noastră. Deocamdată acţiunile lor sunt stopate în jurul careului de 16 metri, iar şuturile de la distanţă au ocolit poarta şlui Arlauskis.

Min. 15 Lens scapă periculos pe stânga, îl depăşeşte din preluare pe Paul Papp şi şutează la colţul lung, dar pe lângă poarta lui Arlauskis.

Min. 12 Al doilea corner pentru Dinamo Kiev, Arlauskis reţine fără probleme.

Min. 8 Prima ocazie a Stelei, şutul lui Sânmărtean, din 22 de metri, trece pe lângă poarta lui Dinamo.

Min. 5 Kraveţ reia din prima o centrare de pe stânga, însă pe lângă poarta lui Arlauskis.

Min. 3 Iarmolenko simulează grosolan în careul nostru, cerşind un penalty, iar arbitrul îl avertizează verbal, deocamdată.

Min. 1 A început meciul Dinamo Kiev-Steaua.

Componenţa formaţiilor:

Dinamo Kiev: Rybka – Vida, Danilo Silva, Dragovic, Burda – Rybalka, Sydorchuk – Lens, Belhanda, Yarmolenko – Kravets.

Steaua: Arlauskis – Papp, Varela, Szukala, Latovlevici – Prepeliță, Sânmărtean – Chipciu, G. Iancu, Tănase – Keșeru.

Steaua joacă joi seară, la Kiev, al doilea meci din cadrul Grupei J din Europa League. Roş-albaştrii abordează partida cu Dinamo extrem de încrezători, după victoria cu 6-0 din partida cu Aalborg, şi îşi propun toate cele trei puncte pe terenul formaţiei din Ucraina. Meciul Dinamo Kiev – Steaua se joacă, joi, 2 octombrie 2014, de la ora 20:00, fiind transmis live pe Digisport şi Dolcesport.

DINAMO KIEV – STEAUA 2014 LIVE VIDEO – Partida va fi transmisă LIVE ONLINE AICI: Digi Sport 1

DINAMO KIEV – STEAUA 2014 LIVE VIDEO. Ucrainenii au lecţiile făcute pentru disputa cu elevii lui Costel Gâlcă, cel puţin aşa susţine antrenorul Serghei Rebrov: „Ne-am pregătit pentru acest meci, am urmărit multe partide ale Stelei şi ştim cum să-i învingem. Ne aşteaptă un meci împotriva unei echipe româneşti de top. Faptul că domină campionatul României şi a avut un start reuşit în Europa League înseamnă foarte mult. Steaua joacă un fotbal modern”.

DINAMO KIEV – STEAUA 2014 LIVE VIDEO. Steaua Bucureşti s-a impus în ultimul meci din Ucraina, împotriva lui Dinamo Kiev. Fanii echipei Steaua nu vor uita niciodată când, în 2006, Steaua câştiga cu 4-1 meciul de la Kiev din grupele Ligii Campionilor. Antrenorul echipei Steaua era atunci Cosmin Olăroiu, iar omul meciului a fost Dică. “Meciul va fi dificil, va fi greu să câștigăm la Kiev. 1-0 va fi perfect pentru Steaua. Au jucători foarte buni, un atac puternic, jucători care pot face diferența în duelurile unu contra unu. Trebuie să fim atenți pentru a nu avea parte de surprize”, a spus Varela la Dolce Sport.

DINAMO KIEV – STEAUA 2014 LIVE VIDEO. În ultimul meci pe care l-a jucat, Steaua a remizat 0-0 cu Astra, cealaltă echipă din România care joacă în Europa League. Costel Gâlcă, antrenorul Stelei, a pus șemieșecul cu Astra, 0-0 în Ghencea și pe seama faptului că nu s-a putut baza pe Raul Rusescu, ieșit accidentat în minutul 36. Atacantul roș-albaștrilor a căzut destul de rău pe umărul drept, în urma unui duel cu un adversar, și n-a mai putut continua partida.

DINAMO KIEV – STEAUA 2014 LIVE VIDEO. Din fericire, Rusescu n-a suferit decât o contuzie și astfel va fi apt de joc pentru partida de la Kiev. De altfel, Rusescu a participat și la ședința de recuperare, care a avut loc în Ghencea.

DINAMO KIEV – STEAUA 2014 LIVE VIDEO. Raul Rusescu este conştient că Steaua întâlneşte cel mai puternic adversar din grupă, dar are încredere în forţa echipei lui Gâlcă şi este convins că Steaua se va întoarce cu un rezultat pozitiv din Kiev. “Am venit încrezători, am venit să câştigăm. Întâlnim cel mai puternic adversar din această grupă, sperăm să îi putem bate şi probabil că în primăvara europeană vom merge şi noi şi Dinamo Kiev.  Eu mă simt bine, sper că până mâine seară să mă simt foarte bine. Colaborarea mea cu Keşeru este normală, aşa cum trebuie să fie între doi atacanţi. Ne dorim amândoi să înscriem, să facem jocuri bune pentru ca Steaua să câştige”, a declarat Raul Rusescu în cadrul unei conferinţe de presă.

DINAMO KIEV – STEAUA 2014 LIVE VIDEO. În Liga 1, Steaua se află pe primul loc, la egalitate de puncte, 22 la număr, cu CFR Cluj, echipă care a fost eliminată din preliminariile Europa League.