DINAMO-STEAUA 1-3: Gâlcă, despre demitere: „Întrebaţi-l pe Becali”

Tehnicianul echipei Steaua, Constantin Gâlcă, a declarat duminică seară, după derbiul cu Dinamo, că se bucură că formaţia sa a câştigat acest meci pe teren, cu scorul de 3-1, şi nu "în altă parte", ca urmare a incidentelor cauzate de fanii dinamovişti.

04 mai 2015, 03:55
DINAMO-STEAUA 1-3: Gâlcă, despre demitere: „Întrebaţi-l pe Becali”

Formaţia Steaua a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1, echipa Dinamo, în derbiul etapei a XXX-a a Ligii I, meci marcat de incidente, şi s-a apropiat la două puncte de liderul clasamentului, ASA Târgu Mureş. „M-am bucurat la început de atmosfera creată de suporterii dinamovişti, dar fără acele petarde. Dacă nu existau totul era perfect. Bine că s-a terminat aşa. Mă bucur că am câştigat acest meci pe teren, nu în altă parte. Galeria te poate împinge la victorie, suporterii trebuie să fie alături de echipă pentru că jucătorii au nevoie de ei”, a spus Gâlcă.

Constantin Gâlcă a precizat că pentru Steaua meciul cu Dinamo era foarte important. „Pentru noi era un meci foarte important, pentru că nu mai suntem în fruntea clasamentului, nu mai depindem de noi în lupta pentru titlu şi aveam nevoie de puncte. De aceea mă bucur că am câştigat acest meci. Nu mai conta dacă nu făceam un meci bun, dar am dominat, ne-am creat ocazii de a marca. Poate în repriza a doua au fost câteva momente în care am scăzut un pic din ritm, dar am reuşit să marcăm şi ne-am bucurat pentru asta”, a afirmat el.

Gâlcă s-a declarat încrezător în faptul că Steaua se poate impune în ultimele patru etape. „Trebuie să aşteptăm. Toate meciurile sunt grele, şi ale noastre şi ale ASA-ului. Eu am spus că meciurile trebuie jucate doar pe teren. Nu mai depindem de noi, dar avem încredere că vom câştiga cele patru meciuri rămase”, a menţionat tehnicianul.

Constantin Gâlcă nu a comentat eventualitatea înlocuirii sale cu Laurenţiu Reghecampf: „Întrebaţi-l pe domnul preşedinte, nu pe mine”.

Referitor la faptul că unii dintre jucători s-au întâlnit cu Reghecampf, Gâlcă a spus: „Eu am mai spus că nu ar trebui să se întâmple asta mai ales înaintea unor meciuri importante. Şi eu eram prieten cu anumiţi antrenori”.