DINAMO STEAUA. Scandal înainte de derby: Steaua, reclamată de Dinamo la FIFA

DINAMO STEAUA. Dinamo a trimis, marţi, o notificare către Steaua în care acuză gruparea roş-albastră că a încălcat dispozițiile articolului 18 din regulamentul FIFA, articol preluat și în regulamentul pentru transferul jucătorilor al FRF. Acşiunea vine înaintea derby-ului DINAMO STEAUA, programat, miercuri, de la ora 20:30. DOLCE SPORT şi DIGI SPORT transmit LIVE VIDEO meciul DINAMO - STEAUA.

29 nov. 2016, 14:25
DINAMO STEAUA. Scandal înainte de derby: Steaua, reclamată de Dinamo la FIFA

DINAMO STEAUA. Dinamo face referire la declarațiile lui Gigi Becali despre transferul lui Dorin Rotariu la Steaua.

DINAMO STEAUA. „Din Rotariu, 50% are Timişoara, care este în insolvenţă. L-au scos la vânzare, deci am dat 350.000 de euro și îl dețin 50%. Însă jucătorul rămâne la Dinamo, nu ştiu dacă pot să-l ia de la Dinamo. Eu aş vrea, dar deocamdată nu pot. Când o să-l vândă Dinamo, atunci o să iau eu 50% din sumă. E ceva normal, firesc”, a anunţat Gigi Becali.

DINAMO STEAUA. „Niciun club nu poate încheia un contract care permite unei alte părți semnatare sau unui terț, persoană fizică sau juridică, să influențeze, prin chestiuni legate de muncă/prestări servicii sau transferuri, independența clubului, politica acestuia sau rezultatele echipelor sale. Comisia de Disciplină și Etică a FRF va impune măsuri disciplinare pentru cluburile care nu respectă obligaţiile stipulate mai sus”, este articolul invocat de Dinamo. În acest caz Steaua ar avea poziție de terță parte, iar dinamoviștii acuză: „Facem plângere la FIFA și la direcția de integritate a FRF”.

DINAMO STEAUA. Meciul DINAMO – STEAUA este programat, miercuri, de la ora 20:30, LIVE VIDEO la DOLCE SPORT şi DIGI SPORT.